ZAGORJE-TEHNOBETON d.d. – proizvođač betona i betonske galanterije


Zagorje-Tehnobeton d.d. proizvodi i prodaje transportne i pumpane betone te betone za izradu gotovih montažnih elementa i proizvodnju betonske galanterije. U vlastitom proizvodnom pogonu u Varaždinu se na 4 stacionirane betonare proizvodi visokokvalitetni beton za potrebe kupaca i investitora ali i za potrebe vlastite proizvodnje i gradilišta.

Sve betonare koje se koriste u proizvodnji betona, certificirane su prema normi EN 206-1, dok za obavljanje usluga transporta i pumpanja betona Zagorje-Tehnobeton d.d. posjeduje vlastiti vozni park.

Također, Zagorje-Tehnobeton d.d. uz velik broj djelatnosti kojima se uspješno bavi u građevinarstvu već više od 76 godina, svoju kvalitetu potvrđuje i u proizvodnji i prodaji širokog asortimana betonske galanterije koju proizvodi za svoje kupce, investitore, ali i za potrebe svojih gradilišta i kooperanata.

Mogućnost uljepšavanja životnog i radnog prostora potreba je svakog od nas. Umijećem polaganja kvalitetne betonske galanterije, otvaraju se brojne mogućnosti kreativnog uljepšavanja i ukrašavanja okoliša različitih privatnih i poslovnih objekata ali i javnih površina. Zagorje-Tehnobeton d.d. posvećuje posebnu pažnju vanjskom uređenju objekata i upravo je zahvaljujući svojoj kvaliteti i dugogodišnjoj  tradiciji u proizvodnji betonske galanterije, poznat kao kvalitetan i pouzdan poslovni partner koji svojim proizvodnim programom betonske galanterije uspješno ostvaruje želje svojih kupaca i investitora.

U prodajnom i izložbenom prostoru Zagorje-Tehnobetona kupcima je na raspolaganju široki asortiman proizvoda betonske galanterije (primjerice betonski opločnici, ploče, rubnici, kanalice, cijevi, poklopci, vinogradski stupovi, betonski blokovi) u bogatoj paleti boja, kako bi brojnim načinima i shemama polaganja iste, mogli kvalitetno osmisliti i uljepšati  vanjski prostor stambenih ili poslovnih objekata.

Betonski opločnici izrađeni su od visokokvalitetnog betona u klasičnoj betonskoj izvedbi uz granitni ili betonski završni sloj. Dostupni su u širokom spektru boja (siva, crvena, crna, smeđa, bijela, žuta, narančasta i zelena) i omogućuju izvedbu brojnih različitih uzoraka prilikom polaganja i popločavanja površina.

Betonski opločnici najbolji su izbor za opločavanje starih gradskih jezgri, trgova, obiteljskih kuća, javnih površina, šetnica, površina ispred upravnih zgrada, javnih ustanova i/ili prodajnih centara te na parkirnim površinama.

Betonski opločnici - slika 1

Betonski opločnici - slika 2

Betonski opločnici - slika 3

Betonski opločnici - slika 4

Betonske ploče također su izrađene od visokokvalitetnog betona u klasičnoj betonskoj izvedbi uz granitni ili betonski završni sloj. Dostupne su u širokom spektru boja (siva, crvena, crna, smeđa, bijela, žuta, narančasta i zelena) i prikladne su za popločavanje manjih ili većih površina, izradu staza i sl.

Betonska ploča

Betonska travna ploča

Betonska ploča

Betonski rubnici koji su dio proizvodnog i prodajnog asortimana Zagorje-Tehnobetona d.d. su parkovni (mogu biti zaobljeni ili ravni) i cestovni, te su dostupni u različitim dimenzijama. Namijenjeni su za razgraničenje voznih ili hodnih odnosno travnih površina, a koriste se na javnim mjestima (ulicama, trgovima, parkovima…) ali i privatnim posjedima.

Betonski rubnik – cestovni

Betonski rubnik - parkovni zaobljeni

Betonske cijevi proizvode se i prodaju u različitim dimenzijama, od promjera 150 mm do 1250 mm, uz moguće dužine 500 mm ili 1000 mm. Uz betonske cijevi, proizvodimo i prodajemo armirano betonske poklopce šahta, te betonske kanalice i betonske blokove različitih dimenzija. Betonski blokovi koriste se za zidanje vanjskih i pregradnih zidova te ograda.

Betonske cijevi

AB poklopci šahta

Betonska kanalica

Betonski blok

ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
ZAGORJE-TEHNOBETON d.d.
Internet adresa

Dostupnost asortimana na području cijele Hrvatske (ovisno o narudžbi).
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi