Ursa Tour 2021. - Vožnja bicikla u dobrotvorne svrhe i za ljepši planet


Obavještavamo vas da ćemo i ove godine organizirati biciklističku etapu URSA TOUR 2021, i to već treći put zaredom. Trodnevnu biciklističku etapu započet ćemo u Umagu, a put će nas preko Poreča voditi kroz Medulin s ciljem u Opatiji. Ekipa “URSA TOUR”-a (11 biciklista i 6 članova pratećeg tehničkog tima) koji će, uz pratnju naših zaposlenika, promovirati neophodno ekološko očuvanje okoliša i energetsku učinkovitost.
 
Tvrtka URSA SLOVENIJA s proizvodima za izolaciju zgrada nastavlja tradiciju razvoja inovativnih izolacijskih
materijala i aktivno je uključena u posvećenost EU za smanjenje emisija stakleničkih plinova. Sloganom “URSA goes green” želimo povećati svijest korisnika kod izbora boljih izolacijskih materijala - ti su proizvodi pakirani u zelenoj ambalaži.
 
Prošlogodišnja austrijsko-slovenska biciklistička etapa URSA TOUR 2020 dužila je 401 kilometar, a 2019. godine vozili smo bicikle od naše tvornice u Novom mjestu sve do Beograda i prešli 583 kilometra.
 
I ove godine vozit ćemo bicikl u dobrotvorne svrhe te za ljepši planet. Za vrijeme biciklističke etape ćemo, naime, od svakog prevoženog kilometra te prodanog m3 naših izolacijskih materijala u zelenoj boji, donirati 1 EUR u izolaciju odabranog objekta u Istri. U protekle dvije godine uspjeli smo prikupiti gotovo 20.000 eura, a sredstva su bila namijenjena izolaciji odabranih objekata.
 
Moći ćete nas pratiti na našem Facebook profilu, gdje ćemo podijeliti snimke s biciklističke etape.
URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi