Ursa Tour 2019. Novo Mesto - Beograd


Tvrtka URSA svojim proizvodima za izolaciju zgrada nastavlja tradiciju razvoja inovativnih izolacijskih materijala i aktivno je uključena u posvećenost EU za smanjenje emisija stakleničkih plinova za 20 % do 2020. godine.

Sloganom "URSA goes green" želimo naglasiti veću svijest korisnika kod izbora boljih izolacijskih materijala. U 2018. godini smo prodajom proizvoda, kao i neprestanom aktivnošću naših zaposlenika, emisije CO2 smanjili za više od 139.000 tona.

Sloganom "URSA goes green" nastavljamo i u ovoj godini stoga ćemo između 9. 9. i 12. 9. 2019. organizirati biciklističku etapu – URSA TOUR 2019. Start će biti u tvornici tvrtke URSA u Novom Mestu.

Put će nas voditi preko Hrvatske do našeg predstavništva u Beogradu. U biciklističkoj ekipi biti će 8 naših suradnika koji će voziti bicikle za bolji planet te dobru namjeru.

Za vrijeme biciklističke etape ćemo, naime, od svakog prijeđenog kilometra te prodanog kubnog metra naših izolacijskih materijala u zelenoj boji, donirati 1 EUR za izolaciju objekta u koji bi trebao biti renoviran u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

URSA ZAGREB d.o.o.
URSA ZAGREB d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Bugarske, Kosova, Makedonije, Rumunjske, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi