Trebate pomoć u kreiranju radnog prostora? Posjetite showroom tvrtke Delight Office Solution!


Novootvoreni showroom tvrtke Delight Office Solution u Zagrebu predstavlja pažljivo koncipiran radni prostor, gdje je svaki kutak osmišljen kako bi podržao zaposlene u obavljanju radnih dužnosti, ali i pružio mogućnost kvalitetnije provedenog vremena na poslu.

Delight Office Solution, kao Platinum Partner svjetskog lidera u industriji opremanja poslovnih prostora, Steelcase-a, u projektiranju i opremanju interijera svog izložbenog i radnog prostora posebnu pažnju je posvetio unaprjeđenju iskustva korisnika i posjetitelja vodeći računa o optimalnoj iskoristivosti raspoloživog prostora.

Prostor je organiziran kao ekosistem 5 zona u kojima zaposlenici imaju mogućnost izbora načina rada i koji podržava sve aktivnosti koje su neophodne u toku dana kako bi se poboljšao wellbeing na poslu: učenje, fokusirani rad, timski rad kroz kolaboraciju, socijalizacija, mentalni i energetski oporavak. Kroz poboljšavanje iskustva zaposlenih na poslu potiču se produktivnost i rezultati same tvrtke.

Svaka od 5 zona: za zajedničke potrebe (sredstva i materijali neophodni svima), za sastanke (u prostoru i virtualne), za rezidente (prostori koji pripadaju zaposlenima koji cijeli dan borave u uredu), za nomade (dijeljeni prostori za zaposlene koji su samo povremeno u uredu) i za socijalizaciju (za upoznavanje, dijeljenje privatnih i poslovnih iskustava i druženje); predstavlja pažljivo osmišljene postavke koje podržavaju različite načine rada u toku dana.

Svaka postavka je kombinacija proizvoda vodećih svjetskih partnera s kojima Delight Office Solution ima dugogodišnju suradnju, a koji su istaknuti lideri u svojim područjima djelovanja. Cijeli prostor je ekosistem zona, odnosno kolekcija postavki, na kraju kolekcija proizvoda koji osiguravaju korisničko iskustvo koje promovira opći wellbeing na poslu.

Fizički wellbeing omogućen je opremanjem interijera proizvodima koji podržavaju različite pozicije tijela u toku dana: radno sjedenje, stajanje, hodanje, nisko sjedenje i oslanjanje. Emotivni wellbeing osiguran je kroz bogatstvo prostora za opuštanje i socijalizaciju na poslu. Kognitivni wellbeing daju prostori gdje se zaposlenici mogu neometano baviti aktivnostima koji zahtijevaju visoku koncentraciju. Novi showroom Delight Office Solution je potvrda činjenice da je poslovni prostor važan izvršitelj uspjeha i rezultata jedne tvrtke.

Poslovni prostor je mjesto gdje se susreću ljudi, procesi i tehnologija i gdje se oblikuje poslovna kultura jedne tvrtke koja vodi postizanju uspjeha. Poslovni prostor je mjesto u kojem vizija postaje stvarnost!         

Posjetite Delight Office Solution na adresi Radnička cesta 52, inspirirajte se i upoznajte ljude koji će vam pomoći da za sebe i svoje zaposlenike kreirate prostor koji odražava vaše vrijednosti i podržava vas u dostizanju vaših ciljeva!

DELIGHT d.o.o.
DELIGHT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupni smo na području cijele Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, Makedonije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Top teme
PROJEKT RENOVACIJE KUPAONICE Detalji koji mijenjaju izgled kupaonice
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi