Svijet kupaonice - Aquaestil noviteti svibanj 2023.


Prateći aktualne i nadolazeće trendove uređenja kupaonica, odlučili smo postojeći asortiman nadopuniti s nekoliko zanimljivih noviteta.

Paravani Zenith i Artego od sada su dostupni i u elegenatnoj zlatnoj boji profila, a uz hit tuš kade Stone ponudili smo opciju zlatnog poklopca u istom zlatnom efektu.

Sve novosti koje smo pripremili za Vas pogledajte u nastavku.

 1) Nove standardne dimenzije paravana ARTEGO

  • Širine 100, 110 i 180 stranice D kod paravana Artego D+W sada su standardni dio asortimana i to u svim bojama profila i u svim vrstama stakla.
  • Širine 100, 110 i 180 kod paravana Artego D za nišu sada su standardni dio asortimana i to u svim bojama profila i u svim vrstama stakla.
2) Opcija zlatnih profila kod paravana ARTEGO D+W, D za nišu i 2D za nišu
 
Paravani ARTEGO u svim širinama i vrstama stakla dostupni su u varijanti sa zlatnim profilima. Moguća je i izrada po mjeri.  Također, u istom zlatnom efektu moguće je naručiti i soft-close sistem za paravane Artego. Točan izgled profila u zlatnoj boji moguće je uživo pogledati kod Aquaestil ovlaštenih zastupnika.
 

Artego D za nišu, zlatni profili / prozirno staklo

Artego 2D za nišu, zlatni profili / prozirno staklo

3) Opcija zlatnih profila za paravane ZENITH
 
Paravani Zenith u svim kombinacijama, širinama i vrstama stakla dostupni  su u varijanti sa zlatnim profilima. Moguća je i izrada po mjeri.
 

 Zenith wall, zlatni profili / prozirno staklo

Zenith wall +L +W, zlatni profili / sivo staklo

4) Opcija crnih i zlatnih profila za tuš paravane Zenith Mirror
 
Paravani Zenith Mirror od sada su dostupni i u varijanti sa crnim i zlatnim profilima. Izrada po mjeri nije moguća.
 
Zenith Mirror, zlatni profili
 
Zenith Mirror, crni profili
 
5) Vješalice za montažu na staklo u zlatnoj boji
 
Osim u srebrnoj i crnoj mat boji, vješalica za montažu na staklo od sada je dostupna i u zlatnoj boji. Vješalica se montira na već postavljeni paravan u samo nekoliko sekundi te je kompatibilna sa 6 ili 8 mm staklom.
 
 
6) Tuš kade STONE sa zlatnim poklopcem
 
Uz sve tuš kade STONE moguće je naručiti poklopac u zlatnoj boji koji je komplementaran s profilim Aquaestil tuš paravanima u zlatnoj boji. Poklopac se naručuje zasebno te se isporučuje u kutiji zajedno s tuš kadom uz koju je naručen.
 
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi