STIPE LUCIĆ - Izrada oltara katedrale sv. Patrika makedonskim mramorom Bianco Sivec


Katedrala sv. Patrika, 5. avenija, New York – Manhattan

Katedrala sv. Patrika je najveća ukrašena neogotička katolička katedrala u Americi koja se nalazi na 5. aveniji u New York-u, Manhattan. Poznata je tijekom svoje povijesti kao središte katoličkog života u toj zemlji. Katedrala je jedna od najvećih crkava u koju ćete zakoračiti u Americi.

Katedrala sv. Patrika službeno je otvorena 25. svibnja 1879. godine. Proglašena je za novu katedralu kao "najplemenitije hram ikada podignut u bilo kojoj zemlji u spomen na sv. Patrika i kao slavu Katoličke Amerike".

Oltar – obrada i ugradnja makedonskim mramorom Bianco Sivec

Kamen je u potpunosti od pripreme sirovine do finalnog proizvoda izrađen u tvrtki Stipe Lucić s njezinim stučnim radnicima i strojevima s najnovijom tehnologijom. Također akademska kiparica Zvonimira Obad je s nekoliko filingrantski točnim i detaljnim elementima pridonjela da oltar u potpunosti zasjaji. Sveukupno s ugradnjom radovi su trajali šest mjeseci.

Pogledajte slike kako je lijepo i kvalitetno napravljen oltar u Americi!

STIPE LUCIĆ KAMENARSKI CENTAR I KLESARSTVO
STIPE LUCIĆ KAMENARSKI CENTAR I KLESARSTVO
Internet adresa

Proizvodnja i ugradnja na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi