STIPE LUCIĆ KAMENARSKI CENTAR I KLESARSTVO
Opis djelatnosti
Obrt za klesarsku djelatnost i završne građevinske radove. Prerada arhitektonskog kamena od sirovog bloka do finalnog proizvoda, te ugradba istog, u mogućnosti je napraviti svaki proizvod iz kamena na objektima na kojima radimo, kao što su: fasade, stepenice, klupčice, nadgrobni i memorijalni spomenici, skulpture, reljefe, stupove raznih oblika i promjera, stolove, ograde, fontane, svu moguću ornamentiku od kamena, sve kamenarske radove na sakralnim objektima, pultevi i kuhinjske ploče.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Klesarstvo Lucić tvrtka je s dugogodišnjom tradicijom. Počeci sežu u 1938. godinu. Današnju tvrtku osnovao je Stipe Lucić 1972. godine i krasi je najmodernija tehnologija s vlastitim kapacitetima za rezanje blokova, te obradu i montažu svih vrsta kamena. Klesarstvo Stipe Lucić bavi se preradom arhitektonskog kamena od sirovog bloka do finalnog proizvoda, te ugradbom istog. Ukupno koristimo preko 100 vrsta, što granita što mramora. Napominjemo da se mogu osigurati i pojedine kamene vrste po želji naručitelja ukoliko se radi o većem objektu, koji je arhitektonskim rješenjem predvidio upravo takav kamen. Tvrtka Stipe Lucić rado će odgovoriti na svaki Vaš zahtjev, kako rokovima, tako i kvalitetom radova, uvijek sa željom da svaki novi korisnik naših usluga, postane i naš trajni korisnik.

Kapaciteti: Tvrtka zapošljava 50 radnika.

Strojevi i oprema
- gateri
- linije za poliranje kamena
- stupne polirke za debele ploče
- dijakrajci
- monolame
- kompjutorske freze za rezanje ploča na mjeru
- linija za rezanje ploča na mjeru
- linija za proizvodnju marmeta
- kopirka za izradu ornamentike u kamenu i skulptura
- strojevi i linije za obradu svih vrsta rubova
- portalne vanjske dizalice nosivosti 35 T
- svi ostali potrebni ručni alati
- proizvodni pogoni
- 50 zaposlenih djelatnika
Reference
Opremali smo slijedeće atraktivne lokacije:

Poslovi visokogradnje: HOTO TOWER, poslovni centar Zagreb, IMPORTANNE, Zagreb, Izložbeno-prodajni salon automobila "TOMIĆ & CO" u Zagrebu, DOM OBRTNIKA u Zagrebu, Upravna zgrada poduzeća "MLINAR" u Križevcima, EXPO 2000, Poslovnice PRVE OBRTNIČKE ŠTEDIONICE, sve poslovnice TRGOVAČKE BANKE (Cvjetni trg i Dolac u Zagrebu, te Zadar), HOTEL "VIENA" - u Zagrebu, HOTEL "VOLNA" - u Rusiji, UKRAINSKA BANKA - Desa, Ukrajina, ENERGETSKI INSTITUT "HRVOJE POŽAR" u Zagrebu.

Spomenici:

Obiteljski nadgrobni spomenici - preko 60 kom. godišnje, spomenik DRAŽENU PETROVIĆU - groblje Mirogoj, spomenik 900 GODINA GRADA ZAGREBA (piramida) - Zagreb, spomenik VEĆESLAVA HOLJEVCA - Zagreb, spomenik 1. GARDIJSKA BRIGADA (Tigrovi) - vojarna Zagreb, spomenik ŽRTVAMA BLEIBURGA - groblje Mirogoj, spomenik DOMOBRANIMA - groblje Mirogoj.

Sakralni objekti:

Obnova ZAGREBAČKE KATEDRALE, SAMOSTANI ZAGREBAČKE NADBISKUPIJE, CRKVA U ZDENČINI, CRKVA U SAMOBORU, CRKVA U RAKOVOM POTOKU, CRKVA U POSAVSKIM PODGAJCIMA, KAPELICA U BREBROVCU, KAPELICA NA SVETOM DUHU (Franjevci), CRKVA U VUKOVINI (kod Velike Gorice), oltari, skulpturni spomenici, namještaj i interijeri.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi