Štedni norveški električni radijatori BEHA


Štedni norveški električni radijatori BEHA su jednostavno, isplativo, štedno i ekološko rješenje za grijanje prostora: kuća, stanova, poslovnih prostora, vikendica, apartmana i mobilnih kuća ili drugih prostora koje je potrebno grijati. Pouzdanost i u najzahtjevnijim uvjetima, beskompromisna kvaliteta, 100 godina iskustva tvrtke BEHA, proizvodnja u Norveškoj i 5 godina tvorničke garancije jamče vrhunsko grijanje za privatne ili poslovne korisnike.

Standardni zidni BEHA modeli P i L posjeduju napredni nisko temperaturni grijač, iznimno velike površine, koji u kombinaciji sa elektronskim preciznim triac kontroliranim termostatom (0.2C diferencije) daju maksimalni učinak grijanja uz minimalnu potrošnju energije i pri ekstremno niskim temperaturama. Niska temperatura grijača osigurava minimalno isušivanje zraka, te u potpunosti eliminira paljenje prašine i dlake. Precizan termostat osigurava maksimalnu ujednačenost temperature prostora bez temperaturnih oscilacija.

Diskretan dizajn, veliki izbor modela i snaga radijatora omogućavaju korisniku da izabere idealan radijator za bilo koji tip prostorije koju želi grijati bilo da se radilo o stanu, vikendici ili poslovnom prostoru. Ugrađeni sigurnosti sistemi omogućavaju postavljanje svih standardnih BEHA P i L modela radijatora u kupaonice i vlažne prostore.

Osim standardnih P i L modela, renomirani norveški proizvođač radijatora BEHA uveo je i jedinstven novitet na tržište konvektorskih radijatora – norveški mobilni električni radijator BEHA GME 1500T. GME1500T radijator je spoj pouzdane tehnologije standardnih P i L modela i naprednog dizajna smanjenih dimenzija, bez gubitka naprednih svojstava – niska temperatura grijaća,minimalno zagrijavanje kućišta, iznimna efikasnost i štedljivost, minimalna potrošnja energije, precizan termostat od 0.2C, pulsni rad, bez paljenja prašine, koja imaju standardni P i L modela, zbog kojih su BEHA radijatore vodećima po kvaliteti i efikasnosti i štedljivosti na tržištu.

GME 1500T snage 1500W, dodatno je opremljen integriranim TP100 štednim modulom za maksimalnu štednju energije i idealno je rješenje za grijanje manjih prostorija u kojima nema mjesta za postavljanje standardnih P i L modela na zidove. Zbog specijalnog kućišta i toplinskog štita koji brani bilo kakvu mogućnost prodora topline prema podu mogu se bez bojazni postaviti na bilo koji tip poda.

TERSUS d.o.o.
TERSUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi