Šitum građevinarstvo pojačava tim i unapređuje poslovanje uz pomoć Matchfectora


Šitum građevinarstvo pojačava svoj tim i unapređuje poslovanje tvrtke pa je zatražena pomoć partnera Matchfector-a.

Poznati hrvatski brand “Oplate Šitum” dosegnuo je  sam vrhunac kvalitete i dobru prepoznatljivost na tržištu , a upravo će Matcfector svojim vodstvom prodaje u prodaji i marketingu omogućiti plasman na najbolje tržište. Otvaranjem novih skladišta robe, Šitum građevinarstvo, širi se na područje cijele Hrvatske. Također, šire svoj asortiman što građevinarima olakšava posao jer na jednom mjestu mogu nabaviti sve potrebne materijale i dodatke vezane uz oplatu kao što su podupirače, silose (baje) za beton, distancere (podni, vertikalni, kružni, pahuljice…), juvidur cijevi, čepovi, rozete te još puno toga.

Šitum građevinarstvo kontinuirano unapređuje svoje poslovanje te su posebno ponosni na partnera koji im u tom procesu pomaže u ostvarenju svojih ciljeva. Hrvatske kompanije zajedničkim snagama kreću u osvajanje kako hrvatskog tako i inozemnog tržišta. 

ŠITUM GRAĐEVINARSTVO d.o.o.
ŠITUM GRAĐEVINARSTVO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors . name[0] }}
{{ errors . email[0] }}
{{ errors . location[0] }}
{{ errors . phone[0] }}
{{ errors . message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi