ŠITUM GRAĐEVINARSTVO d.o.o.
Opis djelatnosti
Šitum Građevinarstvo d.o.o. je tvrtka specijalizirana za proizvodnju, najam i servis novih i polovnih građevinskih oplata.

Više od 20 godina u našem pogonu u Cisti Provo u Dalmatinskoj zagori proizvodimo aluminijske i željezne oplate DokMax koje su 100% kompatibilne s Doka Framax i Doka ALU Framax sistemima.

Šitum Građevinarstvo je, također, zastupnik za Hrvatsku za oplatne ploče METSA WOOD, Kaufmann žute ploče 21 i 27 mm te nosače – tregere H20 koji su trenutačno najbolji proizvodi na tržištu EU.

Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Za kupnju i najam građevinske opreme Šitum Građevinarstvo osigurava i dostavu po cijeloj Hrvatskoj. Za veće narudžbe dostava je GRATIS.

Šitum Građevinarstvo je i tvrtka nositelj ključnih građevinskih certifikata, a kvaliteta naših proizvoda potvrđena je od brojnih zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi