SIKA noviteti na tržištu: Isprobajte proizvode na svojim projektimaKao i svake godine, i ovog proljeća predstavljamo čitav niz Sika noviteta! Za svakoga ponešto. Mali dio upoznajte u nastavku, a za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Sikaflex®-116 High Grab je vaše novo omiljeno građevinsko ljepilo! Ima izuzetno visoku početnu čvrstoću, pogodno za zahtjevna lijepljenja u građevinarstvu, a prianja i na najrazličitije podloge. Također, moguće ga je i prebojati.

Sika® Floorjoint tek je postao dio našeg asortimana, a već je uspješno ugrađen na nekoliko važnih projekata. Radi se o dekorativnom i funkcionalnom završnom elementu na dilatacijama. Nečujan je prilikom prelaska vozila, izuzetno je otporan, a ugrađuje se brzo i jednostavno – potapanjem u epoksidnu smolu.


NOVO: Sika® Floorjoint - dekorativni i funkcionalni završni
element na dilatacijama

Sikafloor® Conductive Set je set za uzemljene elektrostatički provodljivih podnih sustava koji se koriste u automobilskoj, elektroničkoj i farmaceutskoj industriji, u skladištima i sličnim prostorima, Izuzetno je otporan, ekonomičan i jednostavan za ugradnju, sa svim potencijalom da postane jedan od Sika favorita.

Sikagard®-705 L je najnoviji član našeg programa impregnacija. Koristi se za zaštitu betonskih i cementnih površina, a sadrži čak 99% aktivnih zaštitnih tvari! Smanjuje kapilarnu apsorpciju, pruža izvanrednu zaštitu od kiše i vode te smanjuje prodore štetnih tvari. Uza sve to, poboljšava otpornost betona na smrzavanje i soli za otapanje leda. Sjajno, zar ne?

Novi SikaGard®-6060 je bitumenski premaz za zaštitu podvozja. Odlično štiti od korozije, a posjeduje i svojstvo prigušivanja zvuka. Suši se brzo, ne curi prilikom ugradnje, a ono što nas najviše oduševljava kod njega je sposobnost „samo-zacjeljivanja“ mikro pukotina i manjih oštećenja.
SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi