Sika je osvojila zlatnu medalju i priznanje za trud uložen u projektu EcoVadis CSR


2020. godine Sika je osvojila zlatnu medalju i priznanje za trud uložen u projektu EcoVadis CSR (Corporate Social Responsibility).

Ova procjena temelji se na 21 kategoriji, grupiranoj unutar 4 teme: okoliš, radna praksa i ljudska prava, pošteno poslovanje i održiva nabava. U ljeto 2020. tim stručnjaka proveo je ponovnu procjenu usklađenosti s EcoVadis standardima.

Sika je uspjela zadržati svoju zlatnu medalju i poboljšati ukupni rezultat sa 67 bodova na 68 bodova u 2020. Ovaj uspjeh svrstava našu kompaniju na 96. percentil, a prag za osvajanje zlatne medalje iznosi 66/100 bodova. Sika je dobila visoke ocjene kategorijama zaštite okoliša i etike, no još uvijek postoji prostor za poboljšanje u kategorijama održive nabave i rada i ljudskih prava.

EcoVadis pruža rješenje za praćenje održivosti u globalnim lancima opskrbe. Koristeći inovativnu tehnologiju i stručnost, ova organizacija nastoji povećati angažiranost kompanija u održivom poslovanju i pomoći im u osvajanju održivih načina rada.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi