Sigurna i pouzdana gradnja s tvrtkom Oplate Šitum


Zašto Oplate Šitum?

Više od 20 godina u našem pogonu proizvodimo aluminijske i željezne oplate DokMax. Značajan udio u našem poslovanju čine najam i servis građevinskih oplata. Također, zastupnici smo oplatnih ploča (METSA WOOD, Kaufmann žute ploče itd.) za Hrvatsku i šire, koji su trenutačno najbolji proizvod na tržištu EU.

Nositelji smo ključnih građevinskih certifikata, a kvaliteta naših proizvoda potvrđena je od brojnih zadovoljnih kupaca u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj.

Do jednostavnije gradnje s Dok Max višenamjenskim priborom za ALU i željezne oplate

Višenamjenski pribor za ALU i željezne oplate pojednostavljuje građenje, skladištenje i transport komponenti sustava, sitnog i ostalog pribora.

Obzirom da Šitum građevinarstvo kontinuirano unapređuje svoje poslovanje, proširili smo poslovanje te od sada u ponudi imamo i armiračke distancere i plastični pribor za oplatu.

Za sve građevinare, tvrtka Šitum građevinarstvo u svojoj ponudi nudi različite profile kutova, kuke, spojnice, vijke, šine, praktične kutije za skladištenje i prijenos pribora. Ponuda obuhvaća i DokMax kutove za alu i željezne oplate (vanjski kut, lomljivi, pomični…) koji građevinarima omogućavaju jednostavniju i precizniju prilagodbu projektima.

Spojne komponente omogućuju snažno i pouzdano povezivanje elemenata oplate povećavajući brzinu ugradnje i kvalitetu dobivene betonske površine.

 

ŠITUM GRAĐEVINARSTVO d.o.o.
ŠITUM GRAĐEVINARSTVO d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi