Rješenje za podno grijanje podova od pločica i kamenih obloga iz Švedske


EBECO THERMOFLEX KIT200 je jednostavno, ekonomično i brzo rješenje za podno grijanje podova sa pločicama ili kamenim podnim oblogama.

Podno grijanje je metoda sustavima niskotemperaturnog grijanja, koju su koristili od stari Rimljani. Prednost podnog grijanja je optimalna raspodjela topline u odnosu na prostor. Za ugodno grijanje, treba nam toplo tlo, a u visini glave, temperatura može biti nešto niža. Taj efekat postižemo podnim grijanjem. Obično je temperatura podnog grijanja za 1-2 °C niže od radijatorskog grijanja, zadržavajući istu razinu udobnosti.

Da bi podno grijanje dobro radilo, prvenstveno je potrebno osigurati dobru izolaciju poda na koji se montira električno podno grijanje. Izoliran pod će osigurati bolji učinak grijanja, manju potrošnju energije i sam sustav će brže i kvalitetnije reagirati na promjene temperature na termostatu.

Električno podno grijanje Termoflex KIT 200 može se montirati u praktički sve prostorije u stambenom prostoru gdje upotrebljavamo keramičke podne pločice ili kamene podne obloge. Svi sistemi EBECO grijanja dolaze s termostatom, opremljenim s naprednom fuzzy tehnologijom za uravnoteženje sobne temperature i štednjom energije. Svi sobni termostati imaju priložen senzor za uravnoteživanje temperature poda.


Digitalni termostat s ugrađenim opcijama štednje energije za kućanstva i urede.

Grijaće mreže EBECO su zasnovane na osnovi samoljepljive mreže, koja ima naneseno posebno ljepilo po cijeloj površini i grijaćeg kabla koji je pričvršćen na noseću mrežu. Sam grijaći kabel je vrhunski proizvod i robusne izrade te ga je prilikom normalne ugradnje gotovo nemoguće uništiti.

Svi grijaći kabeli su tvornički testirani stres testom za visoku prenapetost. Kablovi su rađeni prema skandinavskim standardima, s iznimno strogim mjerilima glede elektromagnetskog zračenja. EBECO grijaći kablovi proizvode minimalnu razinu elektromagnetskog zračenja, što je potvrđeno od strane SEMKO instituta za certificiranje i mogu se bez opasnosti upotrebljavati u stambenim prostorima.

TERSUS d.o.o.
TERSUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi