Rješenja za Vaš dom: Opremite svoj prostor kvalitetno i sa stilom


Kakve proizvode i opremu koristite u Vašem životnom prostoru izuzetno je bitno, stoga obratite pažnju na svaki detalj te pronađite ono što će Vas zadovoljiti kvalitetom i estetikom.

Kada je u pitanju uređenje doma ili ako inzistirate na kvaliteti proizvoda onda se zaista treba savjetovati i pametno odabrati dugotrajno rješenje. Uz pouzdanog partnera preuređenje doma može biti pravi užitak.

Grijanje – radijatori Irsap

Prilikom uređenje treba voditi računa o grijanju, jer nema ničeg ljepšeg od toplog doma. Za to su idealni kupaonski radijatori. Novi, moderni dizajn pretvara ih i u pravi ukras u Vašem domu, koji pritom može uštedjeti na prostoru.

Način djelovanja IRSAP-a na tržištu namijenjen je da stvara perspektive, da nadoknadi praznine i ostvari proizvode koji će uvođenjem novina i estetskom svrhovitosti postati modeli za oponašanja. Njihovo poslovanje se ne naziva slučajno „Klima Sapiens", što znači ostvariti u boravišnoj okolini pametnu i razvijenu atmosferu koja je udobna i puna života.

Sanitarije – tuš kabine Glass

Kade zauzimaju više prostora i zato su tuš kabine bolji odabir za manje kupaonice. Glass proizvođač nudi velik izbor modela i sigurno ćete pronaći idealnu za svoje potrebe.

Na Glass proizvođača kada i tuševa, hidromasažnih sistema, mini bazena i sauna jednostavno ne treba trošiti riječi, savršenstvo estetike, najfiniji materijali, a sve za kupce s istančanim ukusom.

Tvrtka je svoju zavidnu reputaciju stekla kontinuiranim inovacijama, ekstremnim fleksibilnostima u proizvodnji i sposobnošću da drži korak s razvojem tržišta i njegovih zahtjeva.

Sanitarije – sanitarna keramika Scarabeo

Kakav kupaonski namještaj odabrati? Sanitarna keramika, uključujući umivaonik, jedan je od najvažnijih elemenata svake kupaonice.

Scarabeo je talijanski proizvođač sanitarne keramike (umivaonici, wc školjke, bidei…) koji postoji od 1974. godine te je trenutno jedan od vodećih brendova u Italiji.

Tvrtka Petrokov je prepoznala ovaj izuzetan talijanski brand te smo ga uvrstili u našu ponudu i ujedno imamo ekskluzivu za hrvatsko tržište, zato nas posjetite i pronađite nešto lijepo za sebe i svoju kupaonicu. Pravilnim odabirom svih elemenata u prostoriji koju uređujete, stvorit ćete idealno mjesto za opuštanje u svom domu!

PETROKOV d.o.o.
PETROKOV d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Isporuka proizvoda u cijeloj Hrvatskoj.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi