Promicanje arhitekture: Stručno predavanje u organizaciji DAGGK Karlovac i tvrtke Reus inženjering


U organizaciji Društva arhitekata, građevinara i geodeta (DAGGK) Karlovac te tvrtke REUS Inženjering d.o.o. održano je predavanje na temu „Nove generacije cjevovodnih sustava iz plastičnih masa i njihovo spajanje u industriji, distribuciji plina, vode i odvodnje".

Predavanje je vodio direktor REUS Inženjering-a, dipl. ing. Darko Lovrić.

Okupljenima su predstavljene tvrtke Friatec i Egeplast.

Egeplast je jedan od vodećih proizvođača tlačnih PE cijevi u Europi danas. Proizvodni program obuhvaća kompletan asortiman cijevi za infrastrukturu: pitka voda, kanalizacija, plin i telekomunikacije. Egeplast se kao proizvođač posebno specijalizirao u razvoju i proizvodnji cijevi sa zaštitnim omotačem, za kontinuirani nadzor propuštanja, i za polaganje bez kopanja.

Egeplastov status lidera u inovacijama znači da su svi procesi proizvodnje u tvornici optimizirani i najsuvremeniji u Europi.

FRIATEC je svjetski tržišni lider u proizvodnji i prodaji elektrofitinga za PE HD cijevi u plinoopskrbi, vodoopskrbi, odvodnji i industriji.

Društvo arhitekata, građevinara i geodeta Karlovca svojim djelovanjem nastoji podići kvalitetu arhitekture i življenja u gradu Karlovcu.

REUS INŽENJERING d.o.o.
REUS INŽENJERING d.o.o.
Internet adresa

Prodaja na području cijele Hrvatske i certificiranje zavarivača PE cijevi.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi