REUS INŽENJERING d.o.o.
Opis djelatnosti
Prodaja cijevnih tehnika za energetiku, komunalnu infrastrukturu i industriju. Veleprodaja cijevi, fitinga i armatura od plastičnih masa (PE, PP, PVC, PVC-C, PVDF, ABS), duktil cijevi i lijevano-željeznih armatura za vodovode, plinovode, kanalizaciju, industriju i brodogradnju; obuka, servis i inženjering. Bazenska tehnika; Sustavi za pročišćavanje voda.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Usluga i servis, uz pružanje obuke u području elektrozavarivanja PE cijevi i fitinga; atestacija zavarivača; servis strojeva za elektrozavarivanje; ponuda posebnih cijevnih sustava za transport industrijskih tekućina i plinova (kiseline, lužine, komprimirani zrak, goriva, maziva); bazenska tehnika; sustavi za pročišćavanje voda.

Reus-inženjering desetu je godinu prisutan na hrvatskom tržištu, vodeći se prvenstveno kvalitetom kao načinom razmišljanja i djelovanja, što je potvrđeno dugoročnom suradnjom sa uvijek zadovoljnim kupcima naših proizvoda i usluga.

U Republici Hrvatskoj zastupamo Friatec, najvećeg europskog proizvođača PE elektrospojnica. Istovremeno surađujemo s još nekoliko tvrtki iz grupacije Aliaxis koja u svom sastavu ima 40 eminentnih proizvođača plastičnih cijevnih sustava.

FIP, Genoa naš je provjereni dobavljač cijevnih sustava od PVC-C, PVC-U, PP-H i PVDF materijala, namijenjenih industriji. Radimo i programe tvrtki Benninger (spojnice za PEHD cijevi), Straub (spojnice čelik-čelik, čelik-plastika, reparaturne spojnice), Innoge. Nudimo aparate za zavarivanje polietilena tvrtke Ritmo iz Padove. U ekskluzivnoj ponudi je i program predizoliranih cijevi najvećeg europskog proizvođača, danskog "Logstora".

Od 2005. godine u posjedu smo ISO 9001: 2000 / EN ISO 9001:2000 certifikata.
Reference
Gradska plinara Zagreb, Mont Cogim Plinara, HEP Plin, Montmontaža, Brod-plin, Zelinske komunalije, Heplast-pipe, Plinprojekt, Amga Adria, M&J Commerce, Almes Eko, Spektar, Georad Instalpromet, Plinara istočne Slavonije, Brodosplit, Pliva, Inker, Belišće, Petrokemija.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi