Pametno upravljanje grijanjem pomoću regulacije grijanja Bosch EasyControl


Naporno ste radili i napokon dočekali zasluženi odmor. Rezervirali ste svoje odredište iz snova i provest ćete dva tjedna na veličanstvenim Karibima ili u zimskoj idili s cijelom obitelji.

Međutim, brige vam stvara pomisao da će vas na povratku dočekati hladan dom. Razmišljate o tome da možda ostavite grijanje uključenim? Nema šanse! Znate i sami da bi vam onda račun za grijanje zadavao glavobolju.

Tko na jednostavan, siguran i udoban način želi i iz daljine upravljati kućnim grijanjem može bez ikakvih poteškoća zahvaljujući regulaciji Bosch EasyControl CT200.

S regulatorom sustava grijanja Bosch EasyControl u samo jednom uređaju povezuje se inteligentna tehnologija, učinkovita regulacija toplinske energije i visoki komfor posluživanja uređaja.

Zahvaljujući prepoznavanju prisutnosti ukućana s prijavljenim pametnim telefonima, automatski se smanjuje toplinski učinak grijanja čim ukućan izađe iz kuće. Tek nakon što se ukućan vrati kući, EasyControl ponovno regulira grijanje na višu temperaturu i time se može do 21% uštedjeti na troškovima grijanja.

U kombinaciji s pripadajućom aplikacijom (App) i Bosch inteligentnim radijatorskim radio termostatima, EasyControl željenu temperaturu može individualno namještati u do 20 prostorija i prilagođavati je trenutačnim potrebama.

Jednostavno instaliranje i brzo puštanje u rad

Dovoljno je samo nekoliko zahvata da inteligentni regulator izvrši svoju funkciju: instalater spaja termostate na radijatore, instalira EasyControl na zid i spaja ga s Bus priključkom sustava grijanja. Nakon toga se EasyControl može bežično umrežiti s WLAN i svakim pojedinačnim termostatom.

Vizualno dopadljiv izgled

Bosch EasyControl ne postavlja samo mjerila vrijednosti inteligentne tehnologije, nego je i vizualno privlačan svojim modernim dizajnom. Svojom crnom ili bijelom staklenom površinom decentnog zaslona i bijelim kućištem elegantno se uklapa u stambeni prostor.

Dvije LED pruge koje štede električnu energiju i dok regulator ne radi, osvjetljavaju zaslon i omogućavaju brzi pregled promjena postavki temperature ili smetnji u radu. To će regulator signalizirati decentnim svjetlom u različitim bojama.

Pametno upravljanje pruža vam sljedeće prednosti: možete u svega nekoliko koraka analizirati podatke o vlastitom grijanju, optimizirati energetsku potrošnju i prilagoditi rad svojih uređaja vlastitim potrebama.

Pametno daljinsko upravljanje omogućuje vam upravljanje iz udobnosti vlastite fotelje, ali isto tako i s bilo koje lokacije na kojoj uživate u svom odmoru. Regulatorom temperature na zaslonu možete individualno podešavati sobnu temperaturu.


Pametnim telefonom možete i dok ste na putu na jednostavan i siguran način upravljati kućnim grijanjem

Uz to moguće je podešavati sustav za grijanje i brzo mijenjati između različitih načina rada. Time vaš pametni telefon ujedno postaje kontrolni centar i omogućuje vam udobno upravljanje kućnim grijanjem.

Mobilni regulator grijanja nije samo jednostavan za uporabu, već njime štedite i energiju, što će se pozitivno odraziti na vaš kućni budžet. Zahvaljujući tome možete bez brige dočekati sljedeći godišnji odmor!

ROBERT BOSCH d.o.o. Toplinska tehnika
ROBERT BOSCH d.o.o. Toplinska tehnika
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi