Otvoren je novi TECE izložbeni showroom u Beogradu


Beograd je dobio novo it mjesto za vrhunska sanitarna rješenja

9.6.2022. tvrtka TECE otvorila je novi izložbeni prostor u Beogradu, na adresi Požeška 31a. TECE posluje u Srbiji, kroz svoje Predstavništvo u Beogradu od 2016. godine. Nakon 6 godina uspješnog poslovanja pokazala se potreba za otvaranjem izložbenog showrooma u kojem će svi kupci TECE proizvoda, poslovni partneri, instalateri, arhitekti i projektanti moći dobiti još bolji pregled svih TECE rješenja iz područja sanitarnih proizvoda i instalacijske tehnike za projekte na kojima rade. Otvaranje beogradskog izložbenog prostora prošlo je u ugodnoj i opuštenoj atmosferi uz prigodni zabavni program, a podršku su svojim dolaskom iskazali brojni uzvanici, poslovni partneri, trgovci, instalateri, arhitekti i projektanti.  

Prekrasan izložbeni prostor smješten je na navedenoj adresi na Banovom brdu, ukupne površine 250 m2. Dizajn interijera potpisuje poznata novosadska arhitektica Sonja Brstina. Ovime je Beograd dobio novo it mjesto za vrhunska sanitarna rješenja koja nudi TECE. Moderan i fluidan prostor odiše ugodnom atmosferom te poziva na razgledavanje svih TECE rješenja za dovod vode u kuću i opet odvod vode iz kuće. Tvrtka TECE kroz tehničke i dizajnerske aspekte svih proizvoda svojim kupcima poručuje - „close to you“. Krilatica tvrtke pokazuje da TECE pomno prati sve potrebe suvremenog čovjeka, nove navike i životne stilove te na njih spremno odgovara tehnički i dizajnerski vrhunskim rješenjima iz područja sanitarnih sustava, instalacijskih zidova, odvodnje i cijevnih sustava. Pri tome vodeći računa o svim aspektima zaštite prirodnih resursa.

U svojim rješenjima TECE objedinjujemo trajno sigurnu funkciju i bezvremenski dizajn, što je sada na najbolji mogući način prezentirano kupcima i partnerima u novom izložbenom prostoru u Beogradu. Ova kombinacija slikovito označava moto tvrtke  – dobro učiniti još boljim.

TECE je  globalni proizvođač sanitarnih proizvoda i instalacijskih sustava. Kao neovisna obiteljska tvrtka, iz Emsdettenu-a u Njemačkoj, djeluje više od 30 godina na međunarodnom tržištu. Radoznalost i želja za inovacijama dovele su do razvoja jedinstvenih rješenja kojima TECE postavlja standarde u branši. Uspješnom poslovanju TECE predstavništva u Hrvatskoj od 2005., pridružilo se 2016. i Predstavništvo u Beogradu koje je svoj dosadašnji rad okrunilo reprezentativnim izložbenim prostorom.

Fotogalerija (11)

TECE d.o.o.
TECE d.o.o.
Internet adresa

Dostupnost u svim većim trgovinama građevinskog materijala. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi