Opločnik PERUGIA - odlično rješenje za popločavanje vanjskih površina


Grad Perugia, povijesni i arhitektonski biser talijanske pokrajine Umbria, nalazi se u dolini okruženoj brdima, upleteni s obrađenim poljima, po kojima teče rijeka Tiber. Centro storico (povijesni centar) je okružen sa palazzi (dvorcima), do kojeg vode popločene ulice pokraj stepenica i raznih lukova.

Grad s više od 700 godina starim sveučilištem, fakultetom za Jazz, fakultetom za čokoladu…Grad s dušom i osjećajem. Sve to daje inspiraciju proizvodnji opločnika Perugia.

Zbog svoje dimenzijske raznovrsnosti potrebno ih je polagati bez geometrijskog redoslijeda. Tek tada mogu zajedno s mix kombinacijama boja (crna, pješčana, bijela) dočarati Umbriu i Perugiu na vašem dvorištu. Opločnici Perugia, debljine 7 cm, pogodni su i za popločavanje svih ostalih površina: parkova, parkirališta, prilaza i puteva.

Zbog posebnog soft edge sustava rubova opločnici Perugia su odlično rješenje za popločavanje bazenskih kompleksa gdje kupači i drugi korisnici hodaju bez obuće.

Također, zbog malih fuga je preko njih lakše gurati prodajna kolica u trgovačkim centrima…Izgled popločene površine nas stalno vraća u Umbriu, u mjesto Perugia.

Fotogalerija (5)

OBLAK GROUP d.o.o.
OBLAK GROUP d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i na području Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi