Održivost za bolje sutra: Sika postaje dio inicijative Together for Sustainability


Kao globalna kompanija i jedan od lidera na tržištu građevinskih proizvoda, Sika se već dugi niz godina zalaže za održivi razvoj s ciljem jačanja poslovne, socijalne i ekološke održivosti Grupe.

Održivost je jedan od temeljnih stupova Sika strategije te predstavlja posvećenost postizanju najviše kvalitete proizvoda i sustava te ostvarenje dodatne koristi za sve sudionike, uz smanjenje rizika i nisku potrošnju resursa.

Prepoznajemo ekonomsku, društvenu i ekološku odgovornost koju snosimo i pokušavamo je ugraditi u svaki dio našeg poslovanja i proizvedenih rješenja. Na taj način donosimo više vrijednosti i smanjujemo negativne utjecaje, za bolju budućnost.

U veljači 2020. godine postali smo dio inicijative kemijske industrije, Together for Sustainability, koja obuhvaća 25 kompanija diljem svijeta, a temelji se na UN-ovom Globalnom sporazumu o društveno odgovornom poslovanju te donosi niz smjernica i preporuka za okolišne, društvene i gospodarske performanse u lancima opskrbe.

Kao ključna komponenta Sika strategije, održivost nameće odabir samo najboljih dobavljača, u potpunosti usklađenih s najvišim standardima za zaštitu okoliša i ljudskih prava. Pridruživanjem ovoj inicijativi moći ćemo još više učiti i rasti te aktivno sudjelovati u poboljšanju uvjeta unutar opskrbnih lanaca u kemijskoj industriji.

SIKA-CROATIA d.o.o.
SIKA-CROATIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja i dostava na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi