Norveški štedni električni radijatori s Bluetooth tehnologijom


Norveški BEHA električni pametni radijatori idealno su rješenje za grijanje vašeg doma, ureda, lokala, vikendice, mobilne kućice i drugih objekata. Mogu se koristiti kao glavno grijanje, za dodatno zagrijavanje prostora ili za dogrijavanje u kombinaciji s drugim oblicima grijanja, na primjer, s klimom, kaminom i slično.

Predstavljamo jednu novost! Novi modeli radijatora posjeduju kotačić za ručno podešavanje temperature i integriran Bluetooth za dodatnu kontrolu. Radijatorom se može upravljati ručno ili putem mobilne aplikacije za pametne telefone.

Radijatori su standardne visine 40 cm, opremljeni su IP24 zaštitom i dvostrukom izolacijom. Zato su sigurni za ugradnju u kupaonice i druge vlažne prostore. Dizajnirani i proizvedeni u Norveškoj, zadovoljavaju najstrože zahtjeve za kvalitetom i sigurnošću, te su u potpunosti sukladni s ECO DESIGN direktivom EU za smanjenje potrošnje električne energije za grijanje. 

TERSUS d.o.o.
TERSUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Besplatna dostava na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore, Slovenije i Srbije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi