“Napravi razliku, razvijaj poslovanje” REHAU pruža ekskluzivan uvid u svoje inovacije za 2020. godinu


Iako nismo bili u mogućnosti sudjelovati na sajmovima ove godine, REHAU odjel prozorskih rješenja ima brojne inovacije i unaprjeđenja – sada je pravi trenutak da ih predstavimo svojim partnerima, klijentima i kupcima. Kako? Uz pomoć virtualnog sajma posjetitelji će imati priliku sami istražiti cjelokupan sadržaj sajma.

Međutim, moći će dobiti i podrobnije informacije ukoliko zakažu "zajednički obilazak" s nekim od članova prodajnog tima tvrtke, koji će im dati detaljne informacije i odgovoriti na sva njihova pitanja.

Revolucionarne inovacije

U skladu sa svojim sloganom "Napravi razliku, razvijaj poslovanje", REHAU razvija inovacije koje postaju trend u, ali i izvan, odjela prozorskih rješenja i stvaraju značajnu dodatnu vrijednost kupcima i partnerima, koju oni mogu koristiti u svom poslovanju.

REHAU nudi odgovore na mnoge izazove koji utiječu na branšu, bilo da su to pametne tehnologije, stalni manjak kvalificiranih radnika ili digitalizacija. Pored toga, REHAU proširuje svoju paletu proizvoda pametnim rješenjima i izvan samih sustava profila, dokazujući se kao dobavljač cjelovitih rješenja.

"Veliku važnost pridajemo ne samo komponentama proizvoda, već idealno usklađenim cjelokupnim sustavima od jednog dobavljača, tako da se naši kupci ne trebaju brinuti oko programskih rješenja" izjavio je Carsten Heuer, direktor REHAU prozorske divizije i član REHAU Uprave. "Ovo se odnosi na sva područja – od proizvoda preko usluga do održivosti."

Dobar primjer toga je inovativno rješenje za ugradnju elemenata kliznih vrata s novim SYNEGO SLIDE sustavom, koji sada nudi i dodatna sigurnosna rješenja zahvaljujući novoj generaciji REHAU Smart Guard sustava. "Obične prozore nadogradimo pametnim dodacima i rješenjima, digitalnim uslugama i održivim materijalima i na taj način našim partnerima pružamo dodatnu vrijednost, s kojom se mogu usmjeriti na nova poslovna područja", naglašava Carsten Heuer.

Sofisticirani sustavi i dodaci

REHAU nudi svojim kupcima pouzdane i provjerene sustave uz značajne prodajne argumente. Odlični primjeri sofisticiranih rješenja su GENEO sustav profila izrađen od kompozitnog materijala RAU FIPRO X, koji izuzetno velike elemente pretvara u realnost, s najboljom energetskom učinkovitošću i optimiziranom stabilnošću oblika ili SYNEGO paleta profila koja je sada dopunjena SYNEGO SLIDE učinkovitim kliznim sustavom.

REHAU također nastoji pružiti cjelovite sustave. Kao rezultat toga, tvrtka sada paleti svojih proizvoda dodaje niz prilagođenih dodata-ka sustavu, poput sigurnosne barijere odnosno „nosača stakla francuskih balkona" SKYFORCE, nove linije ručica LINEA ili pametnog hardverskog rješenja za sklapanje preklopno-kliznih elemenata.

Pametna rješenja

S novim pametnim tehnologijama, REHAU pruža svojim kupcima mogućnost tržišnog rasta, proširivanja funkcionalnih mogućnosti prozora i nudi nove prodajne argumente. „Nudimo sofisticirana, odmah dostupna i primjenjiva rješenja koja olakšavaju ulazak u svijet pametnih domova: od samostalnih rješenja do integracije kompletnih sustava", izjavio je Carsten Heuer.

Uz daljnji razvoj REHAU Smart Guard-a, to se odnosi i na inteligentna rješenja za ventilaciju i zaštitu privatnosti (REHAU Privacy i REHAU Shading). Novi Smart Guard 2 sada je dostupan u znatno kompaktnijem dizajnu i s novim značajkama, za sve REHAU prozorske sustave i tipove otvaranja.

Novi načini montaže

REHAU se u svojim promišljanjima bavi i temom digitalizacije i nudi svojim klijentima nove usluge za optimizaciju njihovih procesa. Primjena digitalizacije započinje od privlačenja novih kupaca, nastavlja se planiranjem i montažom, sve do post-prodaje i servisa. REHAU Connect, Just Smart i naš Window ID su tri istaknuta proizvoda u ovom području.

"REHAU kao lider u inovacijama predstavlja Just Smart, apsolutnu novost u ugradnji prozora i vrata, kao odgovor na sve veći nedostatak kvalificiranih radnika u industriji i poboljšanje kvalitete ugradnje prozora", objašnjava Carsten Heuer. Ovo našim partnerima štedi vrijeme i radnu snagu tijekom montaže, oslobađa im kapacitete ljudskih resursa za izvršavanje dodatnih naloga i daje im znatnu prednost pred konkurencijom.

Primjerena upotreba resursa

Odgovornost prema ljudima i prirodi je od velike važnosti. REHAU je unutar svog odjela Window Solutions uspostavio sve procese proizvodnje i nabave na održiv način i jedan je od vodećih u toj industriji. No, ovaj uspjeh nije došao preko noći, jer REHAU preuzima otpiljke još 1988. godine i osigurava njihov povratak u proizvodnju.

Posljednjih godina udio profila s recikliranim materijalom postepeno se povećavao s 25% na preko 40% u 2014. godini, a u slijedećoj godini planiramo povećati i na 50%. "S našim zatvorenim ciklusom recikliranja, već sada kupcima nudimo prave argumente da ovu značajnu temu uključe u svoje poslovne aktivnosti i prodajne razgovore", naglašava Carsten Heuer.

REHAU ispunjava svoju odgovornost prema ljudima i okolišu te nudi održive prozorske sustave s integriranim recikliranim materijalima za generacije koje dolaze. Održivi profili prozora, koji se prodaju pod novom oznakom REHAU EcoPuls, u usporedbi s konvencionalnim profilima u proizvodnji štede velike količine CO2, jer se tijekom proizvodnje regenerata emisija smanjuje za oko 88%. To omogućava uštedu 97.000 tona CO2 godišnje i odgovara olakšanju eko sustava koje postiže šuma sa oko 7 800 000 stabala.

Ekskluzivan pristup

Kako bi sve ove inovacije detaljno predstavili svim zainteresiranim kupcima i partnerima , REHAU uskoro pokreće digitalni sajam koji će biti dostupan na linku.

Svaki posjetitelj može sam istražiti sadržaj ili dobiti ekskluzivan uvid ako dogovori osobni obilazak s nekim od članova prodajnog tima tvrtke. Sa samo nekoliko klikova možete pristupiti brojnim videozapisima i dokumentima. Platforma će se također kontinuirano ažurirati i proširivati.

REHAU d.o.o.
REHAU d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi