REHAU d.o.o.
Opis djelatnosti

Više od 70 godina REHAU unaprjeđuje živote ljudi širom svijeta razvojem inovativnih rješenja na bazi polimera koji redefiniraju mogućnosti u građevinarstvu i automobilskoj industriji.

S današnjim velikim znanjem i iskustvom, u mogućnosti smo ispuniti široke potrebe svakog pojedinca. Naš proizvodni program koji obuhvaća PVC prozorsku tehniku, kućne instalacije, grijanje i hlađenje, sustav za odvodnju otpadnih voda te proizvode za industriju namještaja, ne samo da pomažu ljudima da budu sigurniji, zdraviji i učinkovitiji, već osiguravaju i da svijet u kojem živimo ostane održiv za generacije koje dolaze.


Županije djelovanja
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti

Kao tvrtka s proizvodnim pogonima širom svijeta REHAU snosi posebnu odgovornost za čovjeka i okoliš. Stoga neprestano optimiziramo naše korištenje resursa kao i energetsku učinkovitost u našim pogonima i proizvodima. Do 2020. godine investirali smo više od 65 milijuna € u vlastita i vanjska postrojenja za preradu i recikliranje kako bi poslovali na održiv način i doprinijeli očuvanju resursa.

Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi