Laufenovu nagradu za Projekt godine 2022., osvojila je Hrvatska za projekt Park kneževa


Prije nekoliko je godina LAUFEN, kao dio Roca Grupe, ustanovio nagradu „LAUFEN Projekt godine“ za koju se natječu podružnice i prodajni timovi iz cijelog svijeta prijavljujući svoje najbolje međunarodne projekte s LAUFEN proizvodima. Ova prestižna nagrada osmišljena je kako bi se promicao vrhunski dizajn, upravljanje projektima, kvaliteta i najviša razina pružanja usluge u isporuci najboljih kupaonskih rješenja u najzahtjevnijim projektima širom svijeta.

Žiri sastavljen od internih i vanjskih stručnjaka ocjenjuje svaki projekt na temelju detaljne prijave i  odabire 5 najboljih projekata- finalista, pri čemu konačnog pobjednika bira međunarodni Laufen tim na tajnom online glasovanju.

Tako je pobjedu za LAUFEN PROJEKT godine 2022. ostvario hrvatski LAUFEN tim za rezidencijalni stambeni projekt „Park kneževa“ u Zagrebu, čiji je investitor VMD Model, u kojem su stanovi opremljeni LAUFEN-ovom kupaonskom opremom i rješenjima.

„Dobiti ovu prestižnu nagradu za koju su se natjecali najbolji svjetski projekti, među kojima i projekt izgradnje i opremanja hotela sa 6 zvjezdica u Dohi koji se otvara uoči Svjetskog nogometnog prvenstva, za nas je potvrda uspješnog rada i besprijekornog upravljanja projektom u suradnji s VMD Modelom, 3LHD arhitektonskim studiom iz Zagreba, te našim pouzdanim poslovnim partnerom, tvrtkom TIM Novak iz Zagreba. Ova nagrada je dokaz spremnosti hrvatskog tima da uz vrhunska kupaonska rješenja i najbolji dizajn svojim partnerima ponudi i najbolju uslugu i podršku za najzahtjevnije projekte“, izjavila je Martina Maričić Meić, izvršna direktorica Roca Croatia.

LAUFEN - najpoznatiji brend sanitarne keramike na svijetu

Uspješna poslovna priča o LAUFEN brendu krenula je davne 1892. godine kad je ova tvrtka osnovana u gradiću Laufen blizu Basela u Švicarskoj gdje joj je i danas sjedište. Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti. LAUFEN, vrhunski brand ROCA GRUPE, jedan je od vodećih svjetskih proizvođača s globalnom distribucijskom mrežom. LAUFEN je jedini isključivo europski proizvođač sanitarnog porculana.

LAUFEN surađuje s najuglednijim imenima iz svijeta dizajna, kao što su Marcel Wanders, Patricia Urquiola, Konstantin Grčić, Stefano Giovnannoni, Peter Wirz, Toan Nguyen, L+R Palomba i mnogi drugi. Njihova genijalnost pretočena je u vrhunski oblikovane proizvode i kolekcije kupaonskih rješenja koja krase interijere diljem svijeta.

Fotogalerija (2)

ROCA CROATIA d.d.
ROCA CROATIA d.d.
Internet adresa

Prodaja preko veleprodajnih partnera na području cijele Hrvatske. Djelujemo i na području BiH, Crne Gore i Srbije.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi