Klizni sustavi: Budućnost uređenja


Klizni prozori omogućavaju neometan prijelaz iz kuće u vrt – unutarnja i vanjska strana postaju jedno. Zbog velikih dimenzija i teškog stakla prozora stvara se osjećaj otvorenog prostora, te vam se pruža mogućnost uživanja u vrtu tijekom čitave godine.

Moderne klizne sisteme proizvodi tvrtka Aliplast čija ponuda obuhvaća širok spektar rješenja, od onih osnovnih, pa do naprednih i u potpunosti jedinstvenih.

Klizno staklo

Klizna stakla ne samo da su praktična i funkcionalna, već će vašem domu podariti moderan izgled, s dozom elegancije.

Infinity

Infinity je sistem kliznih prozora i vrata za mnogo svjetla.


Sustav profila s maksimalnom težinom krila od 150 kg

Ultraglide

Ultraglide je klizni prozor idealan za velike staklene površine, trostruko staklo ili vrlo visoke vrijednosti izolacije. Zbog ravnog praga omogućen je pristup invalidskim kolicima.

Ultraglide Max Light

VisoGlide500

VG500 je univerzalni klizni prozor koji u potpunosti zadovoljava sve trenutne zahtjeve vezane uz debljinu stakla, visinu krila i vrijednosti izolacije.

Sustav je savršeno pogodan za nove projekte izgradnje i obnove, te nudi rješenje za svaku situaciju u zgradi. Zahvaljujući ravnom pragu također je dostupan invalidskim kolicima.

ALIPLAST SP.Z.O.O.
ALIPLAST SP.Z.O.O.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i drugih zemalja: BiH, Češka, Crna Gora, Letonija, Litva, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi