Kako napraviti šarene police za dječju sobu?


 

Želite li osvježiti dječju sobu idealno rješenje su šarene police koje možete sami izraditi. Kreativnim policama u prostoriju ćete unijeti dašak vedrine, ali i osigurati red.

Guttagliss hobbycolor

Modelarsko ploča od kvalitetnog, pjenastoga umjetnoga materijala

Guttagliss hobycolor je visokovrijedan pjenasti materijal za različitu upotrebu u interijeru. Nije otporan na djelovanje sunca. Modelari početnici, kao i iskusni kućni majstori jednostavno rade s guttagliss hobycolorom. Zadovoljava svim idejama i zahtjevima, te je jednostavno za ugradnju.

Široka uporabna vrijednost od izrade maketa do uređenja doma. Sa guttagliss hobycolorom dozvolite slobodu Vašoj kreativnosti. Guttagliss hobycolor dolazi u bojama: bijela, žuta, crvena, zelena, plava, siva i crna.

Guttagliss aluline

Sustav alu-okvira za ravne ploče od 2 do 6 mm te 10 mm

Guttagliss alu okviri služe za uokviravanje pomoću raznih ploča kao što su polistiren, hobby staklo i hobbycolor ploče. Ideje su beskonačne u upotrebi okvira i raznih ploča. Upotreba u interijeru. Zadovoljava svim zahtjevima, te se jednostavno i lako ugrađuje. Široka uporaba, od izrade maketa do uređenja doma.

GUTTA HRVATSKA d.o.o.
GUTTA HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u trgovinama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi