Jedinstven dizajn za optimalnu klimu prostorije i udobnost


HELLA – Originalnost u svemu!

Vanjske raffstore žaluzine & žaluzine

Za optimalnu klimu prostorije i udobnost brinu se vanjske raffstore žaluzine i žaluzine – fleksibilno i djelotvorno rješenje za zaštitu od Sunca i pogleda. Njihov jedinstveni dizajn čini ih zanimljivim elementima oblikovanja fasada, pomoću kojih je moguća individualna regulacija ulaska Sunčeve svjetlosti. Vanjske raffstore žaluzine i žaluzine, najbolji su odabir, ukoliko želite maksimalno uživati u ugodnoj atmosferi.

Prednosti:

 • Pojedinačno oblikovanje svjetla i sjene
 • Stabilno na vjetru
 • Zaštita od vrućine putem odbijanja Sunčevih zraka pred fasadom
 • Upravljanje ulaska Sunčeve svjetlosti u prostoriju
 • Odlično zatamnjivanje postavljanjem različitih položaja lamela
 • Zaštita od vremenskih neprilika zahvaljujući stabilnom sustavu zatvaranja
 • Pojedinačne izvedbe svih proizvoda
 • Dugi životni vijek
 • Smanjenje potrošnje energije u kućanstvima i uredima

HELLA je poznata po svom jedinstvenom programu lamela. ECN-sustav® upotpunjuje dizajn i poboljšava funkcionalnost tradicionalnih sustava. Nova generacija vanjskih Raffstore žaluzina ima poboljšane vrijednosti u odnosu na konvencionalne sustave:

 • Jedinstveni precizni paket zahvaljujući ECN sustavu®
 • Manji i uži paketi- manje visine blendi
 • Veća stabilnost na vjetru i duži vijek trajanja

Žaluzine su pogodne za unutarnju i vanjsku montažu te u prvom redu služe kao regulatori sunčeve svjetlosti. Žaluzine se uglavnom koriste u zatvorenim prostorima. Za razliku od vanjskih raffstore žaluzina, koje posjeduju jednu postraničnu šinu za vođenje, žaluzine se pričvršćuju samo na gornji rub prozora.

NOVA rolete

POSVE INDIVIDUALNO DOZIRANJE
Jedinstveno na tržištu: HELLA-profili koji propuštaju svjetlost, dopuštaju fino doziranje ulazne svjetlosti te regulaciju udobnim provjetravanjem prostorije. Na ovaj je način moguće pojedinačno osvijetliti prostorije, osigurava se privatnost te buka ostaje vani. Korištenjem dnevnog svjetla smanjuju se i troškovi potrošnje električne energije za umjetnu rasvjetu te zimi, ukoliko to želite, prostor ostaje svijetao, a hladnoća ostaje vani.

SINERGIJA ZAŠTITE I HARMONIJE
Vanjske rolete u optičkom smislu jamče jedinstvenu slobodu oblikovanja u arhitektonskoj ukupnoj slici jedne građevine. Bez obzira na to da li su okrugle ili kvadratne, ove rolete prikladne za zaštitu od Sunca i vremenskih neprilika odgovaraju svakom karakterističnom građevinskom stilu. Male dimenzije kutije omogućuju i naknadnu ugradnju ispod svakog pojedinog prozorskog nagiba. Debljina kutije ističe vanjske rolete učinkovitom zaštitom od hladnoće i topline. Štedi energiju!

HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
HELLA TEHNIKA ZAŠTITA OD SUNCA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi