Ideje za vrt 2022. - otkrijte najnovije proizvode za terasu i vrt!


Vaša terasa i vrt postaju produženje dnevnog boravka za vrijeme lijepog vremena. Kako bi se mogli opustiti i uživati sami ili sa svojom obitelji i prijateljima, važno je da taj prostor bude lijepo i funkcionalno uređen, prema vašim željama. Inspiraciju o tome kako implementirati svoje ideje i stvoriti svoj prostor iz snova možete pronaći u novom Semmelrock katalogu „Ideje za vrt 2022“.

Semmelrock dizajneri otvorenih životnih prostora pomoći će vam oko vašeg projekta, bez obzira planirate li novi projekt od početka ili samo želite preurediti svoj vrt. U katalogu možete pronaći brojne ideje i rješenja za terase, šetnice, prilaze, ulaze, zidove i ograde, kao i brojne druge elemente uređenja vanjskih prostora. Uz Semmelrock Concept proizvode stvorite kompletna rješenja za uređenje vašeg okoliša.

Istražite grupe proizvoda, inspirirajte se, potražite kreativne ideje te otkrijte najnovije proizvode u novom Semmelrock katalogu!

WIENERBERGER d.o.o.
WIENERBERGER d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u cijeloj Hrvatskoj.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi