Hauraton inženjerski tim


Naš stručni tim građevinskih inženjera Vam je na raspolaganju za podršku prilikom definiranja rješenja linijske odvodnje, separatora i infiltracijskih građevina u Vašem projektu. Naš tehnički support čine četiri građevinska inženjera s dogogodišnjim iskustvom u projektiranju odvodnje što nas čini jedinstvenim na tržištu jer se podrška ne svodi samo na ''šablonsko'' unošenje brojeva u komercijalne hidrauličke programe i slanje ustaljenih tehničkih nacrta. Naša filozofija tehničke podrške je holistička i pristupa individualno svakom projektu. Razmatramo cjelokupnu situaciju projekta i u skladu s tim, u dogovoru s Vama, dogovaramo rješenja.

Hidraulički proračun, detalji proizvoda i ugradnje posebno napravljeni za Vaš projekt i poziciju proizvoda su samo krajnji rezultat pomnog razmatranja rješenja.

Hauraton se prilikom sastavljanja tehničkog odjela nije povodio isključivo komercijalnom inercijom  nego strategijom naše tvrtke globalno, a to je ''zero claim'' strategija koja za cilj ima nultu stopu tolerancije na definiranje i prodaju neadekvatnih rješenja pa čak i pod cijenu toga da ne prodamo robu.

Uz nas ćete saznati sve o našim proizvodima i zašto smo baš taj proizvod odabrali za situaciju o kojoj diskutiramo. Hauratonov asortiman je vrlo nijansiran s vrlo širokim izborom proizvoda tako da ste uvije sigurni da odabrano rješenje nije niti predimenzionirano niti poddimenzionirano.

Obratite nam se s punim povjerenjem. Prisutni smo na hrvatskom tržištu skoro 30 godina, a u zadnjih 5 godina smo intenzivno razvili inženjerski aspekt našeg poslovanja i upravo on čini osnovu i temelj onoga čime se bavimo. Strast za poslom i adekvatnom odvodnjom je ono što nas čini idealnim izborom za Vaš projekt.

HAURATON HRVATSKA d.o.o.
HAURATON HRVATSKA d.o.o.
Internet adresa

Dostava i montaža na području cijele Hrvatske. Djelujemo na području cijele Europe, Srbije, Slovenije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi