Grupa Corialis nagrađena je zlatnom medaljom vodeće globalne platforme za ocjenjivanje EcoVadis


Grupa Corialis, koju čine Aliplast Sp. z o. o. i Aliplast Extrusion Sp. z o. o., po drugi je put nagrađen zlatnom medaljom vodeće globalne bonitetne platforme EcoVadis, koja ocjenjuje aktivnosti i prakse tvrtki iz perspektive društveno odgovornog poslovanja, uključujući posvećenost zaštiti okoliša.

EcoVadis je Grupi Corialis nakon procjene dodijelio zlatnu medalju u 4 dimenzije: ekološkoj, društvenoj, etičkoj i povezanoj s opskrbnim lancem.

Okoliš – otpad, voda, energija, zagađenje, kemikalije, rad na bioraznolikosti , ljudska prava - obuka, diskriminacija, uznemiravanje, raznolikost, poštivanje ljudskih prava, zdravlje i sigurnost, radni uvjeti, socijalni dijalog, etika – korupcija, mito, anti-konkurencijske prakse, odgovorno upravljanje informacijama, održiva nabava – nadzor nad dobavljačevim društvenim i ekološkim pitanjima.

Certifikati poput onih koje dodjeljuje EcoVadis u budućnosti će postati važan element procesa odabira izvođača – autentično i činjenicama utemeljeno ponašanje u sferi održivog razvoja ima priliku postati važan element konkurentske prednosti na tržištu.

EcoVadis je neovisna bonitetna tvrtka koja procjenjuje aktivnosti i prakse dobavljača u smislu njihove društveno odgovornog poslovanja. Osnovan je 2007. godine i ocjenjuje uspješnost tvrtki u kategorijama okoliš, rad i ljudska prava, održiva nabava i etika. Procjena se temelji na međunarodnim standardima održivog razvoja, kao što su Global Reporting Initiative, Global Compact Ujedinjenih naroda i ISO 26000. Više od 100.000 tvrtki iz preko 175 zemalja i 200 sektora redovito procjenjuje svoj lanac vrijednosti od strane EcoVadisa.

Ponovno dobivanje zlatne medalje od strane EcoVadisa potvrđuje da je Corialis Grupa na pravom putu za provedbu svog plana održivog razvoja.

Corialis Group* Core Innovative Aluminium Integrated Solutions je međunarodna grupa koja se sastoji od sljedećih tvrtki: Aliplast Aluminium Systems u Belgiji, Profils Systèmes u Francuskoj, Smart System u Velikoj Britaniji, Aliplast Aluminium Systems i Aliplast Extrusion u Poljskoj, JMD Systems, Lingote Aluminios u Portugal i Centroalum u Španjolskoj. Corialis je vodeći u dizajnu i proizvodnji visokokvalitetnih aluminijskih sustava.

ALIPLAST SP.Z.O.O.
ALIPLAST SP.Z.O.O.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske i drugih zemalja: BiH, Češka, Crna Gora, Letonija, Litva, Mađarska, Poljska, Rumunjska, Slovačka, Srbija.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi