GROHE X premijerni tjedan najavio novu eru - rekordni broj posjetitelja i izniman angažman kupaca


  • Uspješan tjedan pokretanja novog središta za digitalno iskustvo GROHE X – 68 000 posjeta platformi iz 140 zemalja
  • Brend GROHE održao je 8 evenata u 3 dana za kupce, arhitekte, dizajnere i medije
  • 35.000 jedinstvenih posjetitelja istraživalo je inovacije brenda GROHE

Zagreb, 29. ožujka 2021. – Iznad očekivanja: LIXIL je pokrenuo novo središte za digitalno iskustvo GROHE X, za brend GROHE, koje je do sada ostvarilo više od 68 000 posjeta iz 140 zemalja svijeta. Sveobuhvatno digitalno središte nudi informativne i inspirativne multimedijske sadržaje profesionalnim poslovnim partnerima i potrošačima brenda GROHE. Raznovrstan sadržaj i program prilagođen je različitim potrebama i interesima posjetitelja i odgovarajućim ciljnim skupinama. Tijekom premijernog tjedna održano je više od 8 evenata, od uvodne riječi za novinare i panel diskusije o uvidima potrošača do detaljnijeg pregleda o uslugama instalatera. Arhitekti, dizajneri i poslovni partneri, na primjer, pretražili su “Strategije za budući život” i razgovor o “Zelenoj gradnji”. Videozapisi i prijenosi uživo već su pregledani gotovo 70 000 puta a sada su dostupni kao sadržaj na zahtjev na platformi.

Vrhunac i daljnji dokaz položaja globalnog brenda kao pionira održivosti u sanitarnoj industriji bio je trenutak otkrivanja četiri najprodavanija proizvoda u varijantama Cradle to Cradle Certified®. Za razliku od linearnog modela stvaranja otpada (take-make-waste), Cradle to Cradle zastupa kontinuirani ciklus materijala: proizvod se proizvodi na takav način da se na kraju njegovog vijeka komponente proizvoda mogu koristiti za stvaranje novih proizvoda. Ovo je nova prekretnica na putovanju održivosti brenda GROHE.

GROHE X nudi širok izbor videozapisa s uputama, članke koji pokazuju proizvode koju su unutar zidova i sobe od 360° koje posjetiteljima omogućuju uživanje u svim novim vrhunskim proizvodima. Uz to, postoje i uzbudljivi video formati poput “Čaša vode s …”, u kojima različiti GROHE stručnjaci nude uvid u globalni brend iza “kulisa” ili “Wow of the Week”, u kojem se svaki tjedan prezentira neki posebno inspirativan projekt ili tema.

Iako posjetitelji digitalnog središta mogu samostalno istražiti svijet GROHE-a, GROHE X također otvara nove načine interakcije: poslovni partneri mogu koristiti platformu za planiranje i zakazivanje sastanaka sa svojim prodajnim kontaktom i tako izravno razmjenjivati informacije o potpuno novim inovacijama. Vizionarska ideja poticanja angažmana kupaca putem platforme do sada je rezultirala rekordnim brojem od više od 4.000 sastanaka kupaca.

“Oduševile su nas pozitivne povratne informacije naših kupaca, dobavljača i raznih drugih sudionika, kao i kolega iz LIXIL-a širom svijeta. GROHE X istinska je prekretnica u povijesti našeg brenda. Otvara bez presedana mogućnosti za doživjeti GROHE i otkriti naše proizvode i teme koje nas vode. Digitalno putovanje kojim smo krenuli s GROHE X tek je započelo”, izjavio je Jonas Brennwald, Leader LIXIL EMENA i Co-CEO Grohe AG.

Otkrijte što je sljedeće na grohe-x.com.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, YouTube.  

GROHE ADRIA d.o.o.
GROHE ADRIA d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja putem distributera GROHE AG (predstavništvo Grohe Adria) na području cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Albanije, Kosova.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi