GAC 250 Lančana pila za porobeton blokove – iskustvo koje zaslužuješ


Često je teško i vremenski zahtjevno rezati AAC blokove, a na tržištu je dostupno malo prilagođenih alata koji bi Vam olakšali posao. Nova Bosch GAC 250 lančana pila za porobeton blokove pruža trajno rješenje, manje naprezanja i povećanje produktivnosti. S ovom inovativnom lančanom pilom za porobeton blokove lako ćete rezati AAC blokove, a njena pouzdanost i izdržljivost pružit će pravu vrijednost za Vaš novac.

Obavljanje poslova bez napora

GAC 250 lančana pila za porobeton blokove udobna je za korištenje tijekom cijelog dana zahvaljujući maloj težini, kompaktnoj veličini i izvrsnom dizajnu. Ergonomska ručka dizajnirana je za dugotrajan rad bez naprezanja.

 

Brzina i snaga

Snažan motor od 1,200 W i optimizirana brzina lanca omogućuju čak 38% brže rezanje od konkurentskih rješenja te gotovo 4 puta veću brzinu u usporedbi s ručnom pilom.

Izdržljivost i trajnost

Izuzetno čvrst i izdržljiv lanac pile zajamčen je Boschovom jedinstvenom volfram - karbidnom tehnologijom.

Izvrsna mobilnost

Veličina GAC 250 alata manja je od uobičajenog AAC bloka, a težina od samo 4,7kg pruža jednostavnu prenosivost. U usporedbi s ostalim alatima za rezanje od kojih možemo osjećati napetost i umor, GAC 250 omogućuje manje naprezanja zahvaljujući optimalnom položaju ruke tokom uporabe.

Sigurnost na prvom mjestu

Kada radite s električnim alatima, uvijek postoji opasnost od tjelesnih ozljeda ili izlaganja raznim opasnostima. Zato je GAC 250 lančana pila za porobeton blokove opremljena s prekidačem za zaključavanje, pomoćnom ručkom i integriranom kočnicom za zaštitu od povratnog udarca. Vaš alat tako neće izmaknuti kontroli i štiti Vas od ozljeda.

Briga o Vašem zdravlju

Udisanje prašine kod većine građevinskih radova je neizbježno, upravo zbog toga potrebna je pravilna zaštita. GAC 250 pruža mogućnost priključivanja adaptera za usisavanje prašine i tako ne samo da obavlja posao, već i štiti Vaše zdravlje.

ROBERT BOSCH d.o.o. Električni alati za obrt i industriju
ROBERT BOSCH d.o.o. Električni alati za obrt i industriju
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja, servis i tehnička podrška na području cijele Hrvatske i BiH.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi