ROBERT BOSCH d.o.o. Električni alati za obrt i industriju
Opis djelatnosti
Odjel električnih alata u Hrvatskoj nudi najkvalitetnije električne alate, sistemska rješenja i prateće usluge u svijetu. Nudimo prvoklasnu tehnologiju, vrhunsku prateću uslugu i impresivnu kvalitetu. Uvijek smo pristupačni svojim kupcima.

Naša područja rada obuhvaćaju: Električni alati za profesionalce, Električni alati za domaćinstvo i hobi, Električni alati za vrt, Pribor za električne alate, Bosch servisni centar (BSC) za električne alate.

Iz asortimana električnih alata za profesionalce izdvajamo: akumulatorski uređaji, bušilice i udarne bušilice, izvijači za suhu gradnju, udarni odvijači, bušaći i udarni čekići, dijamantne bušilice, brusilice za beton, glodalice za žljebove u zidovima, kutne brusilice, brusilice i blanje, glodalice, pile, stacionarni uređaji, mjerna tehnika, sustavi usisavanja, puhala vrućeg zraka, pištolji za lijepljenje, pneumatski uređaj za zabijanje čavala.

Bosch Hrvatska prodaje i brojne druge proizvode visoke kvalitete:
- ELEKTRIČNI ALAT ZA DOMAĆINSTVO I HOBI: akumulatorski uređaji, udarne bušilice, bušači i čekići, piljenje, blanje, vertikalne glodalice, brusilice, kutne brusilice, višenamjenski alata, digitalni mjerni alat, dekoracijski alat, univerzalni usisavač…
- ELEKTRIČNI ALAT ZA VRT: njega travnjaka (kosilice), košnja rubova travnjaka, njega grmlja i živice (škare za grmlje i živicu), njega stabala, čišćenje….
- PRIBOR ZA ELEKTRIČNE ALATE: svrdla za sve primjene, pile za bušenje provrta, vijci, dlijeta, brusne i rezne ploče, brusilice, ubodne pile, sabljaste pile, kružne pile, glodalice, pribor za ručnu blanju, pribor za strugala, pribor za sjekače limova, pribor za pištolje za lijepljenje…

BOSCH TOPLINSKA TEHNIKA:
- PLINSKO GRIJANJE: Plinsko grijanje na osnovi najmodernije kondenzacijske tehnologije ili konvencionalne tehnologije, oba su izbora na raspolaganju kao uređaji za zidnu montažu ili kao podni samostojeći uređaji. Za etažni stan, jednoobiteljsku ili višeobiteljsku kuću, kao i za veliko stambeno naselje ili poslovni objekt. Proizvodi: Kondenzacijski uređaji, konvencionalni uređaji, regulacija za plinske uređaje.
- SOLARNA ENERGIJA: Bez obzira koji oblik energije danas koristite – solarni sustav za pripremu tople vode smisleno je prikladan za gotovo svako domaćinstvo. Radi li se o starogradnji ili novogradnji: solarni sustav može proširiti postojeći sustav grijanja ili sunčevom energijom optimirati novo rješenje grijanja . Solarni sustav Bosch može se, primjerice, izvanredno kombinirati s plinskim kondenzacijskim sustavom grijanja. Proizvodi: Solarni kompaktni uređaj, solarni kolektori, regulacija za solarne sustave, spremnik tople vode za solar.
- DIZALICE TOPLINE: Dizalica topline u mogućnosti je energiju zemlje, vode ili zraka pretvoriti u iskoristivu toplinu. Pritom je dovoljno oko 25% struje za dobivanje 100% korisne topline. Proizvodi: dizalice topline zraka, dizalice topline zemlje.
- KOTLOVI NA KRUTA GORIVA (podne kotlove), PLINSKE GRIJALICE VODE
- SPREMNICI TOPLE VODE (direktno i indirektno grijanje spremnika vode): za plinske uređaje, za solarne sustave, za dizalice topline
- REGULACIJA TOPLINE I DODATNA OPREMA: sobna regulacija (regulacija vođena temperaturom prostorije), vanjska regulacija (regulacija vođena vanjskom temperaturom), regulacija za solar (regulacija za solarne sustave), termostatski ventili
- AUTO OPREMA, REZERVNI DIJELOVI I CJELOKUPNI SISTEMI

Županije djelovanja
Druge države
Internet adresa

Društvene mreže

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Bosch Hrvatska je regionalna grana Bosch Grupe. Grupa Bosch vodeći je globalni dobavljač tehnologija i usluga. Prema preliminarnim brojkama u poslovnoj 2012. više od 306.000 zaposlenika ostvarilo je promet od 52,3 milijarde eura na području automobilskih i industrijskih tehnologija, robe široke potrošnje i graditeljskih tehnologija. Grupa Bosch sastoji se od tvrtke Robert Bosch GmbH i više od 350 podružnica i regionalnih kompanija u oko 60 zemalja. Ako ubrojimo i njegove prodajne i servisne partnere, Bosch ima svoje predstavnike u oko 150 zemalja. Ova svjetska mreža za razvoj, proizvodnju i prodaju temelj je za daljnji rast. Bosch je u 2012. godini potrošio više od četiri milijarde eura na istraživanje i razvoj te prijavio više od 4700 patenata diljem svijeta. Svojim proizvodima i uslugama Bosch unapređuje kvalitetu života nudeći inovativna i korisna rješenja.

Tvrtku je 1886. u Stuttgartu osnovao Robert Bosch (1861.-1942.) kao „Radionicu za preciznu mehaniku i elektrotehniku“. Posebna struktura vlasništva tvrtke Robert Bosch GmbH jamči poduzetničku slobodu grupe Bosch i omogućava tvrtki dugoročno planiranje i poduzimanje značajnih početnih investicija za osiguranje budućnosti tvrtke. Ukupno 92% udjela u tvrtki Robert Bosch GmbH u vlasništvu je dobrotvorne zaklade Robert Bosch Stiftung GmbH. Većinu prava glasa ima industrijski trust Robert Bosch Industrietreuhand KG. Funkcije poduzetničkog vlasništva izvršava trust. Preostali poslovni udjeli nalaze se u vlasništvu obitelji Bosch i društva Robert Bosch GmbH.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi