Funkcionalna i elegantna odvodnja za terase i bazene


Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača odvodnih sustava od nehrđajućeg čelika s više od 40 godina iskustva – itekako smo svjesni koliko važnu ulogu ima odvodnja na vlažnim područjima poput bazena, Wellness oaza ili vodenih parkova. Osim kvalitetnog i funkcionalnog sustava odvodnje, snažan naglasak stavljamo na higijenu i sigurnost ljudi, a posebno vodimo računa o izgledu proizvoda kako bi se elegantno stopili s ovakvim, atraktivnijim objektima namijenjenim za rekreaciju ili opuštanje.

Najčešći i najveći problem kod javnih i privatnih bazena je loše izvedena odvodnja. Skliske i opasne površine zapravo su neizbježne zbog čestog ulaska i/ili izlaska iz bazena stoga je neophodno ugraditi kvalitetne i sigurne odvodne sustave na terase i sunčališta oko bazena.

Slijedeći zahtjeve investitora i arhitekata – uvijek smo spremni ponuditi najbolje rješenje obzirom na funkcionalnost i sigurnost, s naglaskom na optimizaciju te minimalni ukupni trošak održavanja.
Iznimno smo ponosni što je većina naših proizvoda razvijeno i dizajnirano na način da tvore sinergiju s okolnom površinom, stapajući se elegantno i diskretno u završnu oblogu.

ACO nudi inteligentne sustave namijenjene odvodnji vanjskih i unutarnjih površina s kojih je nužno odvoditi vodu u što kraćem vremenu:

  • ShowerDrain kanalice s bogatim izborom dizajnerskih pokrovnih rešetki namijenjene su linijskoj odvodnji prostora za tuširanje bez pragova i barijera – od hotelskih soba do Wellness zona. Uz atraktivan dizajn, funkcionalnost i kvalitetu, karakterizira ih iznimno jednostavno čišćenje i održavanje. Također, uz ShowerDrain kanalice u ponudi imamo i svjetlosni modul Lightline Pro koji se može integrirati na bilo koje mjesto u kupaonici ili uz samu kanalicu za postizanje potpunog Spa ugođaja.

  • Slot linijski kanali iz nehrđajućeg čelika* idealno su rješenje za površinsku odvodnju oko bazena, terasa, sanitarnih čvorova, te Wellness i Spa područja. Karakteriziraju ih diskretan i neupadljiv raspor otvora širine 8 mm (Slot 8) ili 20 mm (Slot 20), sadrže prirubnicu za prihvat plitkog hidroizolacijskog premaza, a pad integriran u tijelo kanala omogućava brže protjecanje vode. Slot 20 modularni kanali imaju širi raspor otvora kao i zaštitni rub, a njegov modularni koncept dolazi u različitih linijskim i kutnim izvedbama. Idealni kao vodena barijera između suhih i mokrih područja.

Brickslot je na površini vrlo sličan Slot linijskim kanalima zbog elegantnog sustava s decentnim uskim rasporom koji formira čistu, gotovo nevidljivu liniju na pločniku. Osim što pruža mogućnost individualnog dizajna raspora uključujući i zakrivljenost, Brickslot pokrovni raspori mogu biti od nehrđajućeg ili pocinčanog čelika, te se u njih može integrirati LED rasvjeta za poseban svjetlosni ugođaj. Tijelo samog kanala može biti izrađeno od polimerbetona ili kompozita, i ima veći hidraulički kapacitet stoga ga preferiramo za ugradnju na terase, uz pročelja i estetski zahtjevnije površine.

TopTek pristupni poklopci prilagođavaju se svakoj vrsti površine bez estetskog narušavanja podne obloge. Dostupni su u tri materijala otpornih na koroziju, sadrže dvostruku brtvu za vodonepropusnost i plinotijesnost, te se mogu sigurno zaključati vijkom. Idealni za sunčališta oko bazena jer se zbog mogućnosti ispune stapaju sa okolnim podom, te sigurni za bose noge jer su izvedeni u ravnini poda.

Multiline linijski kanali od polimerbetona pružaju brojna funkcionalna rješenja za odvodnju terasa zahvaljujući najopsežnijem izboru standardnih i dizajnerskih pokrovnih rešetaka od različitih materijala – inovativan koncept za potpunu slobodu oblikovanja.

*kvaliteta AISI 316 nehrđajućeg čelika – visoko otpornog na koroziju

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi