Estetika linije ACO kanala s rasporom


Sinergijom estetike i funkcije nastaju atraktivna rješenja dizajna ACO proizvoda.

Diskretni i neupadljivi, ACO DRAIN® Brickslot sustavi kanala s rasporom otvaraju novi pristup kreiranju javnih površina. Uski raspor zamjenjuje rešetku i formira čistu, nenametljivu liniju na površini, djelujući pritom kao element dizajna pri arhitektonskom projektiranju. Iako jedva primjetan neiskusnom oku, djeluje izrazito učinkovito i stvara nepremostivu barijeru za površinske vode. Sustav je idealan za naglasak prijelaza između dviju različitih površina, odvodnju pročelja ili estetski zahtjevnijih projekata. Okvir raspora, koji može biti od pocinčanog ili nehrđajućeg čelika, kompatibilan je sa svim standardnim površinskim oblogama, od betona preko opločnika do kamena, i spaja dvije različite površine gotovo nevidljivo.

ACO Sideline predstavlja razrađenu simbiozu diskretne odvodnje i LED-tehnike. Moderna arhitektura nezamisliva je bez odvodnih kanala sa uskim rasporom zbog svoje nenametljivosti, a uz svjetlosni efekt i naglašavanje linija u otvorenom prostoru dobiva se dvojni funkcionalni učinak: skrivena odvodnja uz snažan vizualni efekt na površini. ACO Sideline zajednički je projekt ACO-a i tvrtke INSTA iz Njemačke, a sastoji se od kanala za odvodnju ACO Multiline sa rešetkom od plemenitog čelika sa rasporom i 29 mm široke LED svjetlosne linije integrirane u jedno tijelo. Uz bijelu i plavu boju ili RGB tehnikom nudimo mogućnost kombinacije boje svjetlosti, prelijevanje boja, promjenu boja ili programiranje dinamičnih scenarija svijetla.

Osim Brickslot i Sideline kanala s rasporom, tu je i ACO Qmax® – najnapredniji sustav odvodnje oblikovan da svlada velike hidrauličke zahtjeve, sa pet vrsta slivnih profila od lijevanog željeza, vruće cinčanog čelika i nehrđajućeg čelika. Od pješačkih zona do zračnih luka – neograničene izvedbe ACO odvodnih sustava za sve vrste primjena.

Bogatu paletu ACO linijskih kanala za odvodnju pogledajte u inspirativnom videu u kojem Vas vodimo kroz najveće inozemne i domaće ACO referentne projekte.

www.aco.hr

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi