Dan otvorenih vrata Ivanić-Grad - montažna kuća Luna


U subotu, 12.10.2019., od 10 do 16 sati održat ćemo Dan otvorenih vrata u prilagođenoj Domprojektovoj kući Luna. Posjetite nas u Ivanić-Gradu.

Posjetite našu facebook stranicu i prijavite se!

Predstavit ćemo našu kuću Luna, prilagođenu potrebama i željama naših investitora.

Na eventu ćete imati priliku porazgovarati s ponosnim vlasnicima Domprojektovih kuća i s našim timom genijalaca, koji brzinom kvizaša odgovaraju na sva pitanja o prednostima gradnje niskoenergetskih montažnih kuća.

Prednosti montažne gradnje uvijek su aktualna tema, a uvjerit ćete se i zašto je važno gradnju povjeriti profesionalcu s dugogodišnjim iskustvom i jasnom vizijom budućeg razvoja.

Od investitora ćemo saznati ponešto i o motivaciji za montažnu gradnju, trajanju projekta, iznosu investicije i otkriti koliko su zadovoljni s Domprojektom.

Domprojekt već dugi niz godina gradi montažne kuće i zgrade na području Hrvatske i brojnih europskih država. Vrlo uspješno se prilagođavamo svim europskim i svjetskim trendovima, a inozemna iskustva dodatno obogaćuju naš know-how.

Imamo najsuvremeniji proizvodni proces u regiji, koji se kontinuirano nadograđuje, a uskoro ćemo cijelu priču podići na novu razinu i time učvrstiti poziciju regionalnog lidera u gradnji montažnih objekata. Više informacija uskoro na našim stranicama.

Vidimo se u Ivanić-Gradu i idemo zajedno graditi. Pripremite pitanja i fotiće!

DOMPROJEKT d.o.o.
DOMPROJEKT d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Montaža na području cijele Hrvatske, EU, Švicarske i zemalja bivše Jugoslavije.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi