DOMPROJEKT d.o.o.
Opis djelatnosti
Niskoenergetske montažne kuće - projektiranje, proizvodnja i gradnja. Izrada krovnih rešetkastih nosača. Prodaja drvene građe.

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Tvrtka Domprojekt – tradicija u gradnji niskoenergetskih montažnih kuća od 1993. godine, a u projektiranju od 1984. godine.

Tvrtka Domprojekt iz Zagreba se bavi projektiranjem, proizvodnjom i građenjem niskoenergetskih i pasivnih montažnih objekata. U proizvodnom programu su stambene građevine-obiteljske kuće, stambene zgrade, poslovni objekti različite namjene, vrtići, zdravstvene ustanove, skladišta i sl.

Montažne građevine u osnovi zidova imaju nosivu drvenu konstrukciju s ispunom od mineralne vune s parnom branom, obostrano zatvorenu pločastim oblogama, preko kojih se s vanjske strane izvodi toplinska fasada, a s unutarnje strane se postavlja još jedna pločasta obloga, što osigurava bolju zvučnu izolaciju. Širina drvene konstrukcije, mineralne vune i vrsta pločaste obloge ovise o sistemu gradnje. Više toplinske izolacije osigurava veću energetsku učinkovitost, te manji koeficijent prolaska topline.

Sistem gradnje i nivo izvedbe bira investitor. Možete se odlučiti za nivo izvedbe visoki roh bau ili ključ u ruke.

Kod nivoa izvedbe visoki roh bau kuća je izvana kompletno gotova, osim podnih obloga i ograde na balkonu/terasi, a unutra je u fazi završnih obrtničkih radova. Nivo izvedbe ključ u ruke obuhvaća gradnju kuće iznad temelja ili s uključenim temeljima tj. izvođenje svih radova do useljenja.

U ponudi je više sistema gradnje niskoenergetskih montažnih objekata:
- sistem Standard, vanjski zid d=30,6 cm, koeficijent prolaska topline U=0,133 W/m2K
- sistem Euro, vanjski zid d=36,8 cm, koeficijent prolaska topline U=0,111 W/m2K
- sistem Mega, vanjski zid d=47,8 cm, koeficijent prolaska topline U=0,079 W/m2K

Svi materijali koji se upotrebljavaju pri gradnji kuća su visokokvalitetni, u skladu s europskim standardima. Za sisteme zidova, stropova i krovišta, Domprojekt je dobio Europsku tehničku ocjenu (ETA), na čijoj osnovi može izdati CE certifikat. Vrijednost CE certifikata očituje se u tome što sve EU države moraju dozvoliti prodaju konstruktivnih elemenata koji nose CE znak. Ovo znači da vlasti ne mogu tražiti nikakve dodatne certifikate ili ispitivanja.

Proizvodnju niskoenergetskih montažnih kuća prati i kontrolira i Institut Europske unije Otto-Graf-Instutut Universitas iz Stuttgarta.

Gradnja kuće Domprojekt cijeli proces od planiranja pa do useljenja čini jednostavnim, pristupačnim i razumljivim.
- svoju kuću birate i opremate prema katalogu ili vlastitim idejama uz stručnu podršku naših djelatnika
- sami birate nivo izgrađenosti i opremljenosti kuće
- cijena kuće dogovorena ugovorom je nepromjenjiva i zagarantirana
- u izložbenoj kući i na danima otvorenih vrata imate priliku vidjeti naš sistem gradnje i osjetiti ambijent identičan onom koji ćete imati u svom domu
- svi elementi kuće izrađuju se u tvornici pod stalnim nadzorom i kontrolom
- montaža i pokrivanje kuće traje svega nekoliko dana
- montažna kuća je proizvod i ne zahtijeva vaše prisustvo, niti bilo kakav angažman na gradilištu
- svi ugrađeni materijali su prirodni i ekološki prihvatljivi
- unutrašnjost kuće se oblaže gipskartonskim pločama koje prirodno reguliraju vlažnost zraka u prostorijama
- ušteda energenata za grijanje je do 60% u odnosu na standardno izolirane objekte
- po završetku naših radova preostaje vam samo preuzeti ključeve vašeg novog doma.
Reference
Gradnja niskoenergetskih i pasivnih montažnih objekata od 1993. godine. Izdvojene reference mogu se pogledati na adresi: https://www.domprojekt.hr/reference-r74
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi