Beton Lučko u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“: Projekt Ruconbar


Slijedom nagrađenog projekta Ruconbar, najavljujemo gostovanje sudionika projekta u emisiji „Dobro jutro Hrvatska", u srijedu 5. prosinca u 7:15 h:

  • prof.dr.sc. Stjepana Lakušića, dekana Građevinskog fakulteta i voditelja istraživačkog tima, koji je dobio veliko priznanje za istraživanje od Međunarodnog udruženja za ceste;
  • Doc.dr.sc. Marijane Serdar, suradnice na projektu i vrlo perspektivna mlada znanstvenice;
  • Danice Jelenić, direktorice tvrtke BETON-LUČKO, tvrtke koja je bila partner na projektu i koja sada proizvodi nagrađene barijere RUCONBAR.

RUCONBAR je ekološka, visoko apsorbirajuća barijera za zaštitu od buke, čiji se apsorbirajući sloj sastoji od reciklirane gume i betona.

U osnovi, to je proizvod od betona sastavljen od apsorbirajućeg i nosivog sloja. Primjenom 40% gumenih granula dobivenih recikliranjem starih automobilskih guma u apsorbirajućem sloju, dobiven je proizvod koji predstavlja inovativno rješenje u području zaštite od buke, jedinstven na tržištu.

Koncept RUCONBAR-a predstavlja ekonomično i ekološko rješenje zaštite od buke koje je istovremeno jednostavno za primjenu.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi