Beton Lučko - opločenje centra "Designer Outlet Croatia", Ivanja Reka


Design Outlet Ivanja Reka – beton i opločnici Beton Lučko

U lipnju ove godine, otvoren je Designer Outlet Croatia, zajednička poduzetnička investicija švedskog IKEA Centresa i švicarskog Mutschler Outlet Holdinga, u čiju je prvu fazu gradnje uloženo 33 milijuna eura. Nasuprot robne kuće IKEA, u trgovačkoj zoni Rugvica, na površini od oko 15.000 četvornih metara, u Outletu je zasad otvoreno pedesetak trgovina s modnim i lifestyle brendovima.

U narednim godinama planirano je povećanje površine Outleta na 25.000 četvornih metara, da bi u konačnici u njemu bilo 150 trgovina. BETON-LUČKO popločio je centar svojim najnovijim asortimanom opločnika, čime je i opet dokazao svoju itekako značajnu ulogu hrvatskog proizvođača te grane naše vrlo zahtjevne industrije.

Dok su šetnice popločane programom vibroprešanih ploča i opločnika u trendovskom dizajnu završne obrade colormix, prostori fontana izvedeni su iz programa lijevanih ploča na bijelom cementu, u dvije obrade, glatka/brušena i pjeskarena.

BETON LUČKO RBG d.o.o.
BETON LUČKO RBG d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Proizvodi su dostupni u svim prodavaonicama građevinskog materijala na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi