Postojeći vrlo široki proizvodni asortiman upotpunili smo novim proizvodima i idejama kako bi se još više približili Vašim željama i potrebama. Novi tuš paravan stvoren za maksimalnu funkcionalnost Vašeg prostora, crni umivaonici iz linije Titan, tuš kade Flat Black, nova izvedba uspješne linije Grande TOP s pločom u crnom sjajnom efektu te atraktivne velike hidromasažne kade proizvodi su stvoreni s premisom stvaranja Vaše kupaonice bez kompromisa!

Grande Black TOP i crni umivaonici Titan

Uspješnu liniju Grande TOP proširili smo s opcijom gornje ploče od lijevanog mramora u crnom sjajnom efektu. Nadgradni umivaonici Titan long round, Titan square i Titan oval sada su također dostupni u crnom sjajnom efektu. Grande TOP sada omogućuje kombiniranje bijele ili crne gornje ploče s bijelim ili crnim umivaonicima od lijevanog mramora iz serije Titan.

Tuš kade Flat Black

Tuš kade Flat izrađene su od lijevanog mramora i od sada su dostupne i u crnom sjajnom efektu i to u svim oblicima i dimenzijama.

Sifon fi 90 s crnim sjajnim poklopcem 

Sifon je kompatibilan sa svim tuš kadama s promjerom sifona fi 90 osim za Stone, Tempo i Teso DeLuxe.

Tuš kada Mima polukružna 90 x 90

Connect ogledalo s crnim mat okvirom

Ogledala iz linije Connect od sada su dostupna i u varijanti s crnim mat okvirom te su kompatibilna s crnim mat ručkama koje su opcija za liniju Connect.

Tuš paravan Mars II D+W

Novost u asortimanu je nova inačica uspješne linije Mars koja ima vrata pozicionirana na suprotnoj strani u odnosu na prvotnu varijantu Mars D+W. Vrata se prilikom montaže mogu namjestiti na otvaranje prema unutra ili prema van. Paravan Mars II D+W dostupan je u svim dimenzijama i opcijama kao i Mars D+W.

Hidromasažne kade Due i Quattro SPA

Novost u asortimanu je cijela nova linija velikih hidromasažnih kada s oblogom od ariša. Detaljne karakteristike ovih proizvoda pogledajte u zasebnom katalogu na ovom linku.

Ponudu za sve Aquaestil proizvode možete zatražiti kod ovlaštenih Aquaestil maloprodajnih zastupnika s ovog popisa: https://www.aquaestil.hr/hr/distributeri.html

AQUAESTIL PLUS d.o.o.
AQUAESTIL PLUS d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Dostupnost na području cijele Hrvatske. Dostupnost i na području BiH, Crne Gore, Kosova, Makedonije, Slovenije, Srbije i Europe.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi