ACO Therm svjetlosna okna – dovedite svijetlo u svoje podrumske prostorije


ACO svjetlosna okna su proizvodi namijenjeni dovođenju dnevnog svijetla u podrumske prostorije. Izrađena su iz polipropilena, te zahvaljujući tehničkim svojstvima i modularnoj konstrukciji moguća je ugradnja na veću dubinu, tj. dublje podrumske prostorije. Glatka i izuzetno bijela površina svjetlosnog okna stvara optimalne uvjete za refleksiju svjetlosti u prostor kao i svježeg zraka.

ACO svjetlosno okno opremljeno je izljevom na dnu tijela okna, koji se putem slivnika/sifona s mrežicom za hvatanje lišća može spojiti na drenažu ili kanalizaciju. Svjetlosna okna dostupna su u pet dimenzija, tri izvedbe, te pocinčanom pokrovnom rešetkom koja se dodatno može zaštiti ESG staklenim pokrovom ili zaštitom mrežicom protiv nečistoća.

ACO je razvio poseban i kompletan sustav koji Vam omogućuje da zaštitite i oživite svoje podrumske i suterenske prostorije, te ih pretvorite u nove i korisne prostorije sa dovoljno svjetla i topline koji su neophodni za život „pod zemljom".

ACO Therm sustav se sastoji od svjetlosnih okana, podrumskih prozora, podnih slivnika sa nepovratnim ventilima, te termo izolacijskih ploča za prozore.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi