ACO Self® – praktična rješenja za odvodnju i uređenje okućnice


ACO Vam nudi posebno razvijen sustav odvodnje za uređenje okućnice: SELF® ili kako ga mi volimo zvati ACO Home. Od mjesta za dječju igru – do parkirališta, mjesta za obiteljsko roštiljanje – do ulaznih vrata. Paleta proizvoda koji pružaju sigurnost za sva Vaša omiljena mjesta u kući, dvorištu i vrtu. Istražite sve proizvode iz ACO Self® programa…

Našim kanalicama za odvodnju, točkastim slivnicima, saćastim travnim rešetkama, otiračima za ulazne prostore i podrumskim svjetlarnicima omogućavamo adekvatno održavanje terena i sigurnost. Stoga naši proizvodi kombiniraju najbolje kvalitete s vrhunskim dizajnom te nude razne mogućnosti oblikovanja prostora. Bilo da se radi o kući u nizu s malim dvorištem iza kuće ili urbanom gradskom vilom s raskošnim prilazom – dobra zaštita od jake kiše, neugodne vlage i prljavštine je osnovni uvjet za održavanje vrijednosti Vaše imovine.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi