ACO Pipe – 6 prednosti korištenja ACO cijevi za odvodnju


ACO Pipe cijevi za industriju i profesionalne kuhinje izrađene su od nehrđajućeg čelika i služe za gravitacijsku, podtlačnu i vakuum odvodnju. Površina cijevi je pasivizirana za bolju zaštitu od korozije, a izuzetno niska hrapavost osigurava odlične karakteristike protoka.

Cijevi su najčešće skrivene u zidovima ili ispod poda što nerijetko otežava njihov popravak, stoga se funkcionalnost cijelog sustava mora osigurati za desetljeća. Nakon ugradnje, cijevi moraju biti sposobne odgovoriti na brojne operacijske izazove.

Pogledaj video-animaciju zašto odabrati ACO Pipe sustav cijevi i koje su to 6 prednosti koje ih izdvajaju od ostalih:

1. ACO Pipe cijevi moguće je čistiti pomoći vruće vode pod visokim tlakom, zahvaljujući značajno manjem koeficijentu istezanja nehrđajućeg čelika u odnosu na plastiku. Cijevi od nehrđajućeg čelika su također fleksibilnije od lijevano željeznih cijevi.

2. Prilikom horizontalne gradnje na ovjesu, ACO Pipe cijevi se ne savijaju pod gravitacijom, pa je moguće izvesti dulje linije bez potpornog ovjesa.

3. ACO Pipe cijevi su otporne na požar pa mogu prolaziti kroz zidove bez potrebe ugradnje dodatnih spojnica ili protupožarnih obujmica za sprečavanje širenja požara u susjedne prostorije.

4. Iako su nehrđajuće cijevi neprobojne za glodavce, ACO Pipe sustav uključuje i prepreku za štakore, dodatni element koji sprečava glodavce da ulaze dalje u sustav odvodnje ukoliko su već dobili pristup u cjevovod.

5. Cijevi iz nehrđajućeg čelika mogu izdržati udarce koji bi bili pogubni za plastične ili lijevano željezne cijevi. ACO cijev se može savinuti bez pucanja, što je čini idealnim rješenjem za površine sa učestalim prometom.

6. I finalno, ACO cijevi su jednostavne za ugradnju. Lagane i dugotrajne, idealno su rješenje za projekte gdje se traže kratki rokovi izvođenja.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi