ACO kreativnost u arhitekturi javnih površina


Inovativna ACO proizvodna tehnologija omogućuje Vam stvaranje vlastitog dizajna rešetke koji nadopunjuje ili naglašava ukupni izgled površine.

ACO Freestyle dizajnerske pokrovne rešetke učiniti će svaku linijsku odvodnju jedinstvenom – Vi ih oblikujete, mi brinemo za detalje i isporučujemo gotov proizvod.

Freestyle pokrovne rešetke izrađene su od lijevanog željeza, a karakterizira ih sigurnost Drainlock® sustava bezvijčanog zaključavanja rešetke. Pokrovne rešetke osiguravaju kreativan prostor za individualno oblikovanje i projektiranje koji niti jednog prolaznika neće ostaviti ravnodušnim. Ono što Vam mi omogućavamo je stvaranje različitih efekata, bogatih ideja i jasnih karakteristika. Arhitekti imaju slobodu odabira iz palete raznovrsnih rešetki tako da mogu postići osobnu notu i kreirati izuzetan dizajn koji je u skladu sa svakim projektom posebno. Bilo da se radi o simbolu grada, urbanoj legendi, životinjskim otiscima ili jednostavnim krivuljama prema Vašoj ideji, s ACO Freestyle rešetkama optimalna odvodnja i dugovječnost su zajamčeni.

Impresivan ili ne, CorTen čelik je tek u novije vrijeme doživio procvat u arhitekturi i dizajniranju eksterijera. Mi smo ga implementirali u Freestyle pokrove, profilne raspore i pokrovne rešetke ACO Multiline sustava za odvodnju. Volimo njegov industrijski izgled, organsku kvalitetu i način na koji se neprestano mijenja s vremenom.

ACO je razvio i nekoliko proizvoda koji uz efikasnu odvodnju pružaju i posebne svjetlosne efekte, u obliku punih linija ili kao svjetlosne točke integrirane u rešetku kanala za odvodnju. Bilo da se radi o predvorju hotela, restorana, gradskom parku, botaničkom vrtu ili skate parku – svjetlosne linije vizuru promatrača usmjeravaju i naglašavaju na tematiku dizajnirane površine. Pronađite inspiraciju i odaberite između tri ACO pokrovne rešetke sa integriranom LED rasvjetom.

Sve ACO Freestyle, CorTen i pokrovne rešetke sa integriranom rasvjetom kompatibilne su sa ACO Multiline kanalima za oborinsku odvodnju.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi