ACO HygieneFirsthigijenski pristup odvodnji u profesionalnim kuhinjama i prehrambenoj industriji

Mnogi znaju da niti najbolja sredstva za čišćenje ne pomažu ukoliko sustav odvodnje nije kvalitetan i ‘pametno’ dizajniran. Mi u ACO-u jamčimo da kuhinje i prehrambena industrijska postrojenja sa ACO higijenskim odvodima osiguravaju sigurno mjesto za vaše osoblje, goste, no u konačnici i za same proizvode. Kao vodeći svjetski proizvođač higijenskih sustava odvodnje, izazivamo Vas da obratite pozornost na higijenu i sigurnost na mjestima koja mogu postati žarišta i startna pozicija za daljnje razmnožavanje opasnih virusa i bakterija. Loše dizajnirani kanali i slivnici za odvodnju vode do skupih troškova čišćenja i održavanja koji mogu dovesti do kontaminacije hrane, zatvaranja postrojenja pa čak i gubitka poslovanja. Higijena je jedan od najvažnijih uvjeta za pravilan rad prehrambenih objekata – to vrijedi za vlasnika ili investitora, operatera ali i krajnjeg korisnika.

Higijenske karakteristike koje ACO stavlja ispred svih ostalih proizvođača sustava odvodnje su: protočno dno bez stajaće vode, higijenski spojevi, nehrđajući čelik kvalitete min. AISI 304, unutarnji radijusi veći od 3 mm, ispuna zaštitnog ruba, te u potpunosti pasivizirano tijelo kanala ili podnih slivnika.

Pogledajte video-animaciju i otkrijte važnost higijenske odvodnje.

Pozivamo Vas da posjetite naš izložbeni prostor na sajmu Adriatic Gastro Show koji će se održati sljedeći tjedan u splitskoj Spaladium areni, te upoznate ACO HygieneFirst proizvode iz prve ruke.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi