ACO GRP - separatori lakih tekućina


Bilo da se radi o benzinskoj postaji, autopraonici ili bilo kojoj drugoj lokaciji gdje postoji opasnost kontaminacije oborinskih ili tehnoloških voda mineralnim uljima i gorivima ili kada postoji opasnost od izlijevanja lakih tekućina u recipijent, moramo koristiti separator lakih tekućina.

Tako se osigurava da su otpadne vode adekvatno pročišćene, a istodobno se sprječava eventualno incidentno izlijevanje opasnih tvari čime je onemogućeno onečišćavanje pitke ili podzemne vode.

Tvrtka ACO koristi separatore lakih tekućina od stakloplastike GRP (Glass-fibre Reinforced Plastic) – lagani kompozitni materijal izrađen od staklenih vlakana ojačan vezivom poliesterske smole.

ACO GRP separatori koriste razlike u specifičnoj težini nafte i vode: nafta je lakša i stoga pluta na površini vode, te dodatno efekt koalescencije kako bi osigurali adekvatan učinak pročišćavanja.

ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
ACO GRAĐEVINSKI ELEMENTI d.o.o.
Internet adresa

Društvene mreže

Prodaja na području cijele Hrvatske.
{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi