Od čega napraviti pregradni zid - od siporexa ili knauf ploče?


Pravio bih pregradni zid u dnevnom boravku, napravio bi malu sobicu i zanima me da li da koristim siporex ili knauf ploče i kolika je cijena m2 jednog i drugoga?

Nije cijena jedini kriterij nego razmislite o ostalom: siporex je tzv. mokri postupak gdje će Vam u stanu trebati istresti cement, agregate i slične mješavine da bi se ozidao zid. S druge strane zidanje siporexa mogu obaviti različiti majstori, pa ih je lakše naći.

Između soba je parket kojeg morate prošlicati i zidati na betonu što kod knaufa ne treba može se i na parket. Knauf je lakše postaviti jer je čišći, može se postaviti zvučna izolacija unutra, ali je skuplji od siporexa. Isto tako to rade specijalizirani majstori koje je teže naći.

Osnovno je za Vas, a što je na tržištu često, da imate mali izbor dobrih majstora koji će Vam za male količine htjeti to napraviti. Kao i u svemu sve ima svoje da i ne. Ali je osnovno da cijena nije jedino mjerilo.

SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi