SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
Opis djelatnosti
Stručni savjetnik za graditeljstvo. Građevinska vještačenja, procjene nekretnina, etažiranja nekretnina, graditeljski troškovnici, vještačka savjetovanja i ostala vještačenja.

Županije djelovanja
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
LOKACIJE I DOSTUPNOST
Specifičnosti
Od 1997. godine isključivo se bavim poslovima stalnog sudskog vještaka za graditeljstvo, što znači da taj posao obavljam profesionalno (nisam nigdje zaposlen niti u mirovini). Iz toga proizlazi kompletna posvećenost tom poslu koja se ogleda kroz kvalitetu rada, brzinu i stručnost.

Kroz moj dugogodišnji rad u građevinskoj operativi, kao i u Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, posjedujem veliko poznavanje graditeljstva, kao i zakonske i tehničke regulative iz graditeljskog i srodnih područja.

Zahvaljujući tom iskustvu mogu ponuditi savjetodavnu uslugu iz navedenih područja i time sugeriranja točne svrhe vještačenja. S obzirom na spomenutu profesionalnost garantiram mobilnost i kratke rokove izvršavanja zadanog posla.
Reference
ŽUPANIJSKI SUD ZAGREB (predmeti koji su vezani za kazneno pravo). TRGOVAČKI SUD ZAGREB (predmeti koji su vezani za vještačka mišljenja na okolnost kvalitete građevinskih radova).

OPĆINSKI SUDOVI ZAGREB, VELIKA GORICA I JASTREBARSKO (predmeti koji su vezani za vještačka mišljenja, osiguranja dokaza, razvrgnuća suvlasničkih zajednica i vještačka mišljenja na okolnost kvalitete građevinskih radova).

MINISTARSTVO ZAŠTITE OKOLIŠA, PROSTORNOG UREĐENJA I GRADITELJSTVA (više elaborata procjene nekretnina, graditeljskih troškovnika kao i vještačka mišljenja na okolnost kvalitete građevinskih radova). HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA (više elaborata procjena nekretnina i vještačkih savjetovanja).

HRVATSKA GOSPODARSKA KOMORA I HRVATSKA OBRTNIČKA KOMORA, SUDOVI ČASTI (više elaborata na okolnost kvalitete građevinskih radova kao i vještačkih mišljenja).

ODVJETNIČKA DRUŠTVA: ŠKARICA&PARTNERI ZAGREB, ZDRAVKO BABURAK&PARTNER ZAGREB, MAMIĆ&PARTNERI ZAGREB (izrađeno je više od 20 elaborata, za potrebe klijenata navedenih odvjetničkih društava, na temu procjene nekretnina, etažiranja nekretnina, graditeljskih troškovnika, ostalih vještačenja i vještačkih savjetovanja).

ODVJETNICI: MAJA ZORIĆ ZAGREB, VLASTA ŽIVČIĆ ZAGREB, SAFETA RAMIĆ-POZDERAC ZAGREB, NINA SUHOBILEC-ILIĆ ZAGREB, IVANA MILINKOVIĆ-PIŠKORIĆ ZAGREB, MARGITA PLAŽANIN ZAGREB, BOŽICA ŠEGON ZAGREB (izrađeno je više od 30 elaborata, za potrebe klijenata navedenih odvjetnika, na temu procjene nekretnina, etažiranja nekretnina, graditeljskih troškovnika, ostalih vještačenja i vještačkih savjetovanja).

BANKE: HBOR ZAGREB, VOLKSBANK d.d. ZAGREB, KARLOVAČKA BANKA d.d., ZAGREBAČKA BANKA d.d. ZAGREB, ERSTE BANK d.d. ZAGREB, NABA BANKA d.d. ZAGREB (izrađeno je više od 30 elaborata, za potrebe klijenata navedenih banaka, na temu procjene nekretnina i građevinskih troškovnika.

TVRTKE: TANDEM-POSLOVNA SAVJETOVANJA d.o.o. ZAGREB; DM-DROGERIE MARKT d.o.o. ZAGREB, ROBERTO d.o.o. ZAGREB, MARTIMEX d.o.o. ZAGREB, ALTPRO d.o.o. ZAGREB, VALENTIĆ d.o.o. ZAGREB, TIM ZIP d.o.o. ZAGREB, LLOYD'S REGISTER d.o.o. ZAGREB, (*) izdvojene su samo neke od tvrtki iz svih područja gospodarstva (izrađeno je više od 15 elaborata na temu procjene nekretnina, etažiranja nekretnina, građevinskih troškovnika, ostalih vještačenja i vještačkih savjetovanja).

Za ostale pravne i fizičke osobe, do sada je izrađeno preko 30 etažiranja svih vrsta objekata od stambenih do poslovnih, preko 50 procjena nekretnina svih vrsta od manjih stanova do hotelskih kompleksa i preko 40 raznih podvrsta graditeljskih troškovnika. Od ostalih vještačenja i vještačkih savjetovanja njih je, isto tako, bilo više od 20 raznih nivoa složenosti.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi