Kolika je cijena pregleda stana u novogradnji zbog savjeta o kupnji nekretnine?


Interesira me kakva je praksa za pregled stanova u novogradnji. Izlazi li sudski vještak na teren i slično. Koja je cijena savjeta i izlaska na teren? Naime, zainteresiran sam za kupnju stana u novogradnji završenoj 2009. godine. Zgrada je betonska s knauf pregradnim zidovima. Između zidova, dakle na spojevima postoje pukotine koje su vidljivije u gornjem dijelu (riječ je o tankim pukotinama, no one su ipak vidljive). Zbog navedenog ne mogu se konačno odlučiti za kupnju stana, pa bih molio za mišljenje i savjet.

Cijena savjetovanja kreće se od 300 do 800 kn (s PDV-om) zavisno o vremenu trajanja savjetovanja. Uz prethodnu najavu treba omogućiti sudskom vještaku pregled stana i kompletne zgrade. Nakon pregleda sudski vještak će vam usmeno prenijeti svoja zapažanja uz savjet i odluku o izboru.

SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
SUDSKI VJEŠTAK ZA GRADITELJSTVO I PROCJENE NEKRETNINA
Internet adresa

{{ errors.name[0] }}
{{ errors.email[0] }}
{{ errors.location[0] }}
{{ errors.phone[0] }}
{{ errors.message[0] }}
Zapamti me

Vaš upit je uspješno poslan! Kopija upita je poslana na Vašu e-mail adresu. Očekujte odgovor u roku od 24 - 48h. Ukoliko odgovor niste dobili, kontaktirajte nas na e-mail adresu koju smo naveli u kopiji upita.
Izdvajamo

Izdvojeni proizvodi